poczatkujacy poszukujacy Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 czy to to samo? jakie roznice piszcie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Noni Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 mówiąc o obe powinno się mieć na myśli Astral 5 wymiar. Nie masz tam fizycznego ciała zresztą nie rozumiem pytania. LD to świadomy sen. A trans z bębnami to oddzielny stan innej świadomości nie ma co porównywać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poczatkujacy poszukujacy Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 wiec jaki wymiar oglada sie podczas podrozy szamanskiej? a moze to tylko zludna podroz .ogolnie myslalem ze np.szamani opuszczali[obe]swoje ciala i podrozowali do roznych planow np.dolnych lub na nasz ;swiat; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 (edited) Czy znane są wam przypadki wykorzystywania innych instrumentów do wchodzenia w trans ? Wiem o wykorzystywaniu bębnów, grzechotek i fletów. Chodzi mi o rodzaj cymbałków z patyków lub kości (bardziej z patyków w sensie wydrążonych kawałków drewna). Edited January 19, 2011 by Tyr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peyotl Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 do wejścia można zastosować np odpowiednie kształty wpatrując się w nie do momentu wejścia w inny stan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Ok dzięki ale w sumie chodzi mi właśnie o instrumenty muzyczne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Dzięki bardzo, a słyszałeś może o czymś w stylu cymbałków ? Tak jak pisałem wyżej z kości lub drewna, dość małe kilku klawiszowe... Wiem, że moje pytania nie za bardzo są na temat (a przynajmniej zahaczają o niego tylko częściowo) ale bez sensu jest zakładanie nowego jak mam tylko jedno pytanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Ok dzięki bardzo. Ze światem azjatyckim mówisz. No to by się nawet zgadzało Nawet nie masz pojęcia jak bardzo mi pomogłeś dzięki jeszcze raz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts