Kaśka91 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Witam. Wczoraj dowiedziałam się przez przypadek, że mój facet z którym byłam ponad 3 lata mnie zdradza. Zostawiłam go. A dziś w nocy śnił mi się mój były z którym byłam półtora roku. On się do mnie nie odzywa bo to ja go zostawiłam. Ma do mnie wielki żal nawet po tak długo, czasie chociaż wiele razy próbowałam nawiązać z nim kontakt on za każdym razem odmawiał. Dzisiejszej nocy przyśnij mi się Jak zgadza się na spotkanie i było naprawdę wesoło... Tak jakby zapomniał o wszystkim. Niedługo później przyśnij mi się mój kolega który kiedyś mi sie podobał a teraz już za bardzo nie mam z nim kontaktu. Przyśnił mi sie jak się mną interesuje. Podrywa, jest słodki... Nie wiem co mam o tym myśleć. Wczoraj rozstałam się z chłopakiem a Tu jeden były i kolega śnią i mi się pierwszej nocy po rozstaniu i to w całkiem przyjemny sposób. Pomóżcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andzka777 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 ponoc sny sa odwrotnoscia,czyli jak snilo ci sie ze zaczeliscie ze soba rozmawiac to chyba to nie wyjdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andzka777 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 mi sie tez czesto sni moj byly,bylismy ze soba 9 miesiecy ale to byla moja pierwsza milosc. Czesto o nim mysle moze temu tak czesto mi sie sni,pamietaj jesli nie zadzialasz sama to nic z tego nie bedzie Jesli czegos bardzo chcesz to to osiagniesz,a tym jolopem co cie zdradzil to sie nie przejmoj nie wie co stracil obudzi sie jak juz bedzie za pozno pozdrowka i wytrwalosci zycze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka91 Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 Zadziałałam. Nic z tego. Po trzech latach nie chce ze mną rozmawiać, nie chce mnie znać, i marzy mu się, żebym dała mu święty spokój.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts