palomka Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Śniło mi się że byłam w ogromnym sklepie i kupowałam łóżko. Wybierałam ogromne łoża i to które mi się spodobało stało przy ścianie a za nim były jakieś drzwi . Podeszła do mnie jakaś pani i chciała żebym pomogła jej przesunąć to łóżko bo chciała zobaczyć co jest za tymi drzwiami . powiedziała do mnie "o są te drzwi " Pomogłam jej dostać się tam i pociągnęłam za klamkę i otworzyły się i ta pani powiedziała ,że musi tam iść podziękowała mi za pomoc i poszła tam .Uchylając te drzwi ujrzałam światło dzienne, następnie wróciłam do oglądania tego łóżka było to bardzo duże drewniane małżeńskie łoże z zielonym materacem i kupiłam je.Dodam ,że ta pani wyglądała jak zwykła klientka na początku zastanawiałam się po co Ona chce tam iść ale mimo wszystko pomogłam jej się tam dostać . nie mam męża ani chłopaka więc po co mi małżeńskie łoże?? bardzo proszę o zinterpretowanie tego snu ,czekam na odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts