losiekmaly Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Proszę o interpretację snu przyjaciela: Mieszkam sobie w domku na jakiejś górce, obok mnie były inne domy. Cosik krzątam się przed domem , patrzę się a tu dołem śmierć sunie bezgłośnie pod postacią dwóch jakby mnichów , kompletnie czarnych z kapturami na głowach i bez twarzy. Zniknęli mi po chwili z oczu i sobie myślę wyluzowany : ciekawe po kogo idą?... Po chwili jakiejś wyłaniają mi się znienacka i na moją posesję idą. Strach , myślę trzeba uciekać i się przebudzić , przebudzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tylka Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Śmierć, może oznaczać uwolnienie się od jakiegoś ciężaru, a także koniec jakiegoś etapu w życiu i wejście w inny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losiekmaly Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 Dzięki za odpowiedź , może jednak ktoś tak bliżej byłby w stanie to zinterpretować? Bo nie wiem , skoro ucieka to może boi się samooceny i zmiany , ucieka przed nią? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts