poczatkujacy poszukujacy Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 witam jako nowy na forum jestem zainteresowany jak wy wychodzicie i jakich metod uzywacie i uwazacie za skuteczne ja narazie 4+1 bez rezultatow ,,,leze leze i czuje odprezenie jednak jak juz pisalem przychodzi ogromna chec poruszenia sie i lekkie rozproszenie zazwyczaj trwam w tym stanie ok.15min i ruszam cialem fizycznym i spac i nawet ld czy pamieci snow nie ma:_zalamka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poczatkujacy poszukujacy Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 4+1,lina i wszelkie metody wizualizacyjne ....i wiele wiele innych ale chodzi mi o wasze modyfikacje i odmiany znanych juz metod lob wasze nowatorskie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negai Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Masz świadome sny? Dostrój się w nich i pomyśl o wyjściu. Tzn. wyraź chęć wyjścia. Przyjdą wibracje i siup. A jak nie masz... to nie wiem. Myśl o tym, może w nieświadomym śnie przyjdzie ci na to myśl, i wyskoczysz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny1234 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Osobiście próbowałem wielu sposobów ale nigdy mi się to nie udało ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobalt60 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 a jakie to były metody? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotpies Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Nie jestem w tym rewelacyjny. Podchodzę raczej sceptycznie, ale przytrafiło mi się to kilka razy samoistnie. Spałem, obudziłem się i ..... . Wiem że spałem, ale świadomie czułem, że jestem świadom tego, że podczas snu jestem gdzieś indziej. Trwało to tylko chwilę. Innym razem podczas snu obudziłem się i widziałem ciemne postaci, bałem się i szybko się obudziłem. A te metody o których piszesz tonie działają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auegamma Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Witam, kotpies, opisujesz bardziej jak byś miał świadomy sen a nie spontaniczne OOBE, często ciężko jest odróżnić jedno od drugiego do czasu aż się świadomie doświadczy OOBE. Pozdrawiam i powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheMadison1330 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Witam serdecznie! Zdjęcia muszą być bardzo wyraźne i muszą odzwierciedlać rzeczywisty wygląd produktu. Niestety często mamy do czynienia z oszustami, którzy przerabiają fotki w programach graficznych! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts