Jump to content

wasze sprawdzone metody i ich odmiany ....

poczatkujacy poszukujacy

Recommended Posts

witam jako nowy na forum jestem zainteresowany jak wy wychodzicie i jakich metod uzywacie i uwazacie za skuteczne

ja narazie 4+1 bez rezultatow ,,,leze leze i czuje odprezenie jednak jak juz pisalem przychodzi ogromna chec poruszenia sie i lekkie rozproszenie zazwyczaj trwam w tym stanie ok.15min i ruszam cialem fizycznym i spac i nawet ld czy pamieci snow nie ma:_zalamka::_zalamka::stres:

4+1,lina i wszelkie metody wizualizacyjne ....i wiele wiele innych ale chodzi mi o wasze modyfikacje i odmiany znanych juz metod lob wasze nowatorskie.

• 2 years later...

Masz świadome sny? Dostrój się w nich i pomyśl o wyjściu.

Tzn. wyraź chęć wyjścia. Przyjdą wibracje i siup.

A jak nie masz... to nie wiem. Myśl o tym, może w nieświadomym śnie przyjdzie ci na to myśl, i wyskoczysz.

• 6 months later...
  • 2 months later...

Nie jestem w tym rewelacyjny. Podchodzę raczej sceptycznie, ale przytrafiło mi się to kilka razy samoistnie. Spałem, obudziłem się i ..... . Wiem że spałem, ale świadomie czułem, że jestem świadom tego, że podczas snu jestem gdzieś indziej. Trwało to tylko chwilę. Innym razem podczas snu obudziłem się i widziałem ciemne postaci, bałem się i szybko się obudziłem. A te metody o których piszesz tonie działają.

Witam,

kotpies, opisujesz bardziej jak byś miał świadomy sen a nie spontaniczne OOBE, często ciężko jest odróżnić jedno od drugiego do czasu aż się świadomie doświadczy OOBE.

Pozdrawiam i powodzenia :D

• 4 months later...

Witam serdecznie! Zdjęcia muszą być bardzo wyraźne i muszą odzwierciedlać rzeczywisty wygląd produktu. Niestety często mamy do czynienia z oszustami, którzy przerabiają fotki w programach graficznych!