Mega60 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Witajcie dziewczyny! Mam też coś dla Was-chętnych: 1. Kto mnie wczoraj odwiedził? 2. O której godzinie odwiedził? 3. Czy byłam w domu sama? 4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ? Powodzenia:buzki: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 napiszę jutro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 OK:) A co nikogo więcej chętnego nie ma Któreś pytanie nie tak ujęte-czy co? Piszcie to poprawię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 OK:) A co nikogo więcej chętnego nie ma Któreś pytanie nie tak ujęte-czy co? Piszcie to poprawię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela123 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 (edited) Wszystko w porządku, może dziewczyny chwilowo zajęte:) 1. Kto mnie wczoraj odwiedził? Rycerz Pucharów/ podp. Cesarz- myślę, że mężczyzna, może jakiś ukochany lub ojciec, bliski Tobie człowiek 2. O której godzinie odwiedził? Sąd Ostateczny- o świcie, było wcześnie rano, może Cię obudził, może ledwo co wstałaś 3. Czy byłam w domu sama? 8 mieczy , 9 buław- byłaś sama, może zajęta sobą, albo był z tobą inny mężczyzna i nie wiedziałaś jak się zachować, możliwe też, że ten co był pierwszy, wyszedł chwilę wcześniej 4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ?Kapłanka, 10 Pucharów, 3 buław- najpierw zastanawiałaś się, dlaczego ta osoba przyszła akuart wtedy, chciałaś coś ukryć, później się bardzo ucieszyłaś, spotakanie przebiegło miło może coś się uda Edited November 8, 2010 by Izabela123 dopisanie interpretacji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 (edited) 1. Kto mnie wczoraj odwiedził?głupiec Młody człowiek,dziecko...może Twój wnuczek... 2. O której godzinie odwiedził?.Cesarz o zachodzie słońca 3. Czy byłam w domu sama? Gwiazda nie... była z Tobą piękna kobieta...albo z tym młodym człowiekiem przyszła... 4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ? Królowa denarów Tak było rodzinnie.. Wizyta ta była bardzo Ważna dla Ciebie..... Edited November 8, 2010 by Arivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda Jędza Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 ja też się dopiszę dziś wieczorkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 No już mi lepiej-że piszecie. Będę dalej czekała papa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caryca Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 (edited) 1. As bulaw, 7 bulaw -> hmm dziwne, moze ktos kto Cie bardzo pociaga fizycznie... 2. Rycerz mieczy -> raczej za dnia 3. Sprawiedliwosc -> nie, nie bylas sama 4. Ksiezyc -> bylabys zadowolona gdyby ten ktos przyszedl o innej porze...a tak, troche musialas sie wycofac. Sama jestem ciekawa ktoz to Cie nawiedzil Bulawy w moim wydaniu dosyc erotyczne sa Edited November 8, 2010 by Caryca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Villandra Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 1. Kto mnie wczoraj odwiedził? - Wisielec - młody chłopak, może ok 18, raczej nikt z rodziny, może ktoś w potrzebie, może ktoś pod wpływem alkoholu 2. O której godzinie odwiedził? - 7 monet - pod wieczór, przed zachodem słońca, między 16 a 17 3. Czy byłam w domu sama? - Umiarkowanie - tak byłaś sama, może coś pichciłaś lub odpoczywałaś, miałaś czas dla siebie 4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ? - Giermek monet - hmm, raczej średnio, wizyta wiązała się z jakąś propozycją, albo może dostałaś jakiś prezent lub osoba ta potrzebowała Twojego wsparcia, chciała Cię naciągnąć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 1. Kto mnie wczoraj odwiedził? 9 monet jakaś Twoja koleżanka, ładna, dbająca o siebie 2. O której godzinie odwiedził? Moc rano, około godziny 11 3. Czy byłam w domu sama? 8 monet hmmm, raczej byłaś sama, pracowałaś nad czymś, może sprzątałaś mieszkanko wtedy 4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ? Królowa monet - raczej nie, możliwe, że ta osoba potrzebowała wsparcia finansowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 ooooooooooo..... Erza u Ciebie też Królowa monet...jestem ciekawa odpowiedzi,nie pomyślałam w ten sposób...ciekawe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 ooooooooooo..... Erza u Ciebie też Królowa monet...jestem ciekawa odpowiedzi,nie pomyślałam w ten sposób...ciekawe... Zwykle Królową monet odbieram pozytywnie, bo bardzo ją lubię. Ale tym razem jakoś inaczej odczułam pojawienie się jej w rozkładzie. Zobaczymy co z tego będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 Dzięki dziewczyny:) Poczekajcie do jutra. Może jeszcze ktoś napisz:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ambere Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 jeszcze ja:))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 No to poczekamy na Ambere:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ambere Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 uffff zdążyłam 1. Kto mnie wczoraj odwiedził? 6 Buław ktos o silnym i dumnym charakterze przyjaciel kolega (rówieśnik lub prawie rówieśnik) 2. O której godzinie odwiedził? Rycerz Pucharów i jak tu godz odczytać umiarkowanie ---> moze dzień sie uspokajał czyli pod wieczór )) 3. Czy byłam w domu sama? 2 puchary -bylaś sama ten ktos Ciebie odwiedzil i bylo Was dwoje 4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ?giermek mieczy 8 bulaw 5 mieczy byłaś zaskoczona tymi odwiedzinami nei spodziewałaś sie to było wielkie zdzwienie i czulaś sie raczej nieswojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 Witajcie dziewczyny:) Już odpisuję. 1.Kto mnie wczoraj odwiedził - odwiedziła mnie moja młodsza koleżanka ze swoim mężem. Jest rzeczywiście ładna, zadbana (+Erza Scarlet) 2.O której godzinie mnie odwiedził - odwiedziny były po południu ok. 15 (plus dla Arivo, Caryca,Villandra,Ambrere) 3.Czy byłam w domu sama - nie, nie byłam sama, była cała moja rodzina (ze mną jeszcze 3 osoby). (plus dla Arivo i Caryca) 4.Czy byłam z tej wizyty zadowolona - bardzo zadowolona, czekałam na to spotkanie długo i w końcu się doczekałam. Było bardzo rodzinnie (Arivo), szybko leciał czas(nawet za szybko), a co do finansów-to prezent nie ja dostałam ale moja koleżanka -czyli blisko) - plus dla Villandra. To tyle moje dziewczynki-miło mi, że się zaangażowałyście i dzięki za odpowiedzi:_oczko: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela123 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Dzięki za ćwiczonko:) Gratulacje dziewczyny:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 Andola nie martw się Ty też w sumie napisałaś, że odwiedzi mnie mężczyzna - no i tak było i napisałaś, że był w domu ze mną przed wizyta mężczyzna-to prawda, nawet dwóch i mąż i syn. Czyli daję Ci też punkcik, bo zgodziło się To ja dziękuję )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela123 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Mega, ja się cieszę, że mogłyśmy poćwiczyć. Dziękuję Ci za ćwiczenie, bo nauczyłam się czegoś nowego- w nowy sposób spojrzałam na czas pokazany przez Sąd- dotąd myślałam, że to przebudzenie, jak świt, ale teraz już wiem, że to jak w symbolice Zmartchwychwstanie-czyli 15.00. Człowiek się całe życie uczy:) Dowiedziałam się czegoś nowego, to dla mnie wystarczająca nagroda:) Naprawdę się cieszę z naszych ćwiczeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Andola wszyscy się uczymy,ciekawe spostrzeżenie czasowe:oklasky:...Super ćwiczonko,dzięki Mega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caryca Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 A ten jej maz tez przystojny jest? Szczuply, wysoki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela123 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 A ten jej maz tez przystojny jest? Szczuply, wysoki? Też jestem ciekawa, czy przystojny, bo mi w Cesarzu wyszedł..napisz nam proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Ten jej mąż jest facetem z brzuszkiem. Ładny jest i fajny,ale należ yd panów z brzuszkiem i to nie małym. Czy coś jeszcze? odpiszę. Acha i On jest blondynem o kręconych włosach buziaczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caryca Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Czyli to ona jest ta piekna istota w zwiazku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Ta to Ona, piękna, dostojna, umiejąca słuchać innych, mądra. Szczupła, wysoka, długie blond włosy. I mocno trzymająca się na ziemi. Wie Kobieta czego chce!!! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Villandra Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Dzięki za ćwiczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamoko Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 witam król buław-odwrócony giermek mieczy 10 denarów 8 mieczy odwiedziny osoby bardzo despotycznej, młodej. wizyta poranna w sprawie ugody , pojednania. Nie przyjęłaś do wiadomości argumentów tej osoby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamoko Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 (edited) Jak wypada ćwiczenie? Edited January 16, 2011 by adamoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aislinn Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Adamoko, to ćwiczenie zostało rozwiązane w listopadzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamoko Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 przepraszam trochę się zakręciłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts