Jump to content

Wizyta

Mega60

Recommended Posts

Witajcie dziewczyny!:_usmiech:

Mam też coś dla Was-chętnych:

1. Kto mnie wczoraj odwiedził?

2. O której godzinie odwiedził?

3. Czy byłam w domu sama?

4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ?

Powodzenia:buzki:

• Like 1

Wszystko w porządku, może dziewczyny chwilowo zajęte:)

1. Kto mnie wczoraj odwiedził? Rycerz Pucharów/ podp. Cesarz- myślę, że mężczyzna, może jakiś ukochany lub ojciec, bliski Tobie człowiek

2. O której godzinie odwiedził? Sąd Ostateczny- o świcie, było wcześnie rano, może Cię obudził, może ledwo co wstałaś

3. Czy byłam w domu sama? 8 mieczy , 9 buław- byłaś sama, może zajęta sobą, albo był z tobą inny mężczyzna i nie wiedziałaś jak się zachować, możliwe też, że ten co był pierwszy, wyszedł chwilę wcześniej

4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ?Kapłanka, 10 Pucharów, 3 buław- najpierw zastanawiałaś się, dlaczego ta osoba przyszła akuart wtedy, chciałaś coś ukryć, później się bardzo ucieszyłaś, spotakanie przebiegło miło

może coś się uda ;)

Edited by Izabela123
dopisanie interpretacji
  • Like 1

1. Kto mnie wczoraj odwiedził?głupiec Młody człowiek,dziecko...może Twój wnuczek...:)

2. O której godzinie odwiedził?.Cesarz o zachodzie słońca

3. Czy byłam w domu sama? Gwiazda nie... była z Tobą piękna kobieta...albo z tym młodym człowiekiem przyszła...

4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ? Królowa denarów Tak było rodzinnie..:)

Wizyta ta była bardzo Ważna dla Ciebie.....

Edited by Arivo

1. As bulaw, 7 bulaw -> hmm dziwne, moze ktos kto Cie bardzo pociaga fizycznie...

2. Rycerz mieczy -> raczej za dnia

3. Sprawiedliwosc -> nie, nie bylas sama

4. Ksiezyc -> bylabys zadowolona gdyby ten ktos przyszedl o innej porze...a tak, troche musialas sie wycofac.

Sama jestem ciekawa ktoz to Cie nawiedzil :)

Bulawy w moim wydaniu dosyc erotyczne sa :D

Edited by Caryca
  • Like 1

1. Kto mnie wczoraj odwiedził? - Wisielec - młody chłopak, może ok 18, raczej nikt z rodziny, może ktoś w potrzebie, może ktoś pod wpływem alkoholu

2. O której godzinie odwiedził? - 7 monet - pod wieczór, przed zachodem słońca, między 16 a 17

3. Czy byłam w domu sama? - Umiarkowanie - tak byłaś sama, może coś pichciłaś lub odpoczywałaś, miałaś czas dla siebie

4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ? - Giermek monet - hmm, raczej średnio, wizyta wiązała się z jakąś propozycją, albo może dostałaś jakiś prezent lub osoba ta potrzebowała Twojego wsparcia, chciała Cię naciągnąć

• Like 1

1. Kto mnie wczoraj odwiedził? 9 monet jakaś Twoja koleżanka, ładna, dbająca o siebie

2. O której godzinie odwiedził? Moc rano, około godziny 11

3. Czy byłam w domu sama? 8 monet hmmm, raczej byłaś sama, pracowałaś nad czymś, może sprzątałaś mieszkanko wtedy

4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ? Królowa monet - raczej nie, możliwe, że ta osoba potrzebowała wsparcia finansowego

ooooooooooo..... Erza u Ciebie też Królowa monet...jestem ciekawa odpowiedzi,nie pomyślałam w ten sposób...ciekawe...:)

Zwykle Królową monet odbieram pozytywnie, bo bardzo ją lubię.

Ale tym razem jakoś inaczej odczułam pojawienie się jej w rozkładzie.

Zobaczymy co z tego będzie. ;)

uffff zdążyłam :oczko:

1. Kto mnie wczoraj odwiedził? 6 Buław ktos o silnym i dumnym charakterze przyjaciel kolega (rówieśnik lub prawie rówieśnik)

2. O której godzinie odwiedził? Rycerz Pucharów i jak tu godz odczytać :lol:umiarkowanie ---> moze dzień sie uspokajał czyli pod wieczór :)))

3. Czy byłam w domu sama? 2 puchary -bylaś sama ten ktos Ciebie odwiedzil i bylo Was dwoje

4. Czy byłam z tej wizyty zadowolona ?giermek mieczy 8 bulaw 5 mieczy byłaś zaskoczona tymi odwiedzinami nei spodziewałaś sie to było wielkie zdzwienie i czulaś sie raczej nieswojo

Witajcie dziewczyny:):hejka:

Już odpisuję.

1.Kto mnie wczoraj odwiedził - odwiedziła mnie moja młodsza koleżanka ze swoim mężem.

Jest rzeczywiście ładna, zadbana (+Erza Scarlet)

2.O której godzinie mnie odwiedził - odwiedziny były po południu ok. 15 (plus dla Arivo, Caryca,Villandra,Ambrere)

3.Czy byłam w domu sama - nie, nie byłam sama, była cała moja rodzina (ze mną jeszcze 3 osoby).

(plus dla Arivo i Caryca)

4.Czy byłam z tej wizyty zadowolona - bardzo zadowolona, czekałam na to spotkanie długo i w końcu się doczekałam.

Było bardzo rodzinnie (Arivo), szybko leciał czas(nawet za szybko), a co do finansów-to prezent

nie ja dostałam ale moja koleżanka -czyli blisko) - plus dla Villandra.

To tyle moje dziewczynki-miło mi, że się zaangażowałyście i dzięki za odpowiedzi:_oczko::prezent::_oklasky::bukiet:

Andola :) nie martw się Ty też w sumie napisałaś, że odwiedzi mnie mężczyzna - no i tak było

i napisałaś, że był w domu ze mną przed wizyta mężczyzna-to prawda, nawet dwóch i mąż i syn.

Czyli daję Ci też punkcik, bo zgodziło się :)

To ja dziękuję :)))

Mega, ja się cieszę, że mogłyśmy poćwiczyć.

Dziękuję Ci za ćwiczenie, bo nauczyłam się czegoś nowego- w nowy sposób spojrzałam na czas pokazany przez Sąd- dotąd myślałam, że to przebudzenie, jak świt, ale teraz już wiem, że to jak w symbolice Zmartchwychwstanie-czyli 15.00.

Człowiek się całe życie uczy:)

Dowiedziałam się czegoś nowego, to dla mnie wystarczająca nagroda:)

Naprawdę się cieszę z naszych ćwiczeń:)

Ten jej mąż jest facetem z brzuszkiem.

Ładny jest i fajny,ale należ yd panów z brzuszkiem i to nie małym.

Czy coś jeszcze? odpiszę.

Acha i On jest blondynem o kręconych włosach buziaczki :hejka:

Ta to Ona, piękna, dostojna, umiejąca słuchać innych, mądra.

Szczupła, wysoka, długie blond włosy.

I mocno trzymająca się na ziemi. Wie Kobieta czego chce!!!

Pozdrawiam :)

• 2 months later...

witam

król buław-odwrócony

giermek mieczy

10 denarów

8 mieczy

odwiedziny osoby bardzo despotycznej, młodej. wizyta poranna w sprawie ugody , pojednania. Nie przyjęłaś do wiadomości argumentów tej osoby