Skocz do zawartości

Czy to wszystko znaczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam wszystkich ;)

ostatnio gdy szukalam w i internecie nowej muzyki do medytacji natrafilam na nagranie ''spotkanie z aniolem strozem" cala medytacja polegala standardowo na wyciszeniu, relaksie a nastepnie na wyobrazeniu sobie polany i drogi powadzacej do swiatyni. W swiatyni mial sie znajdowac moj aniol stroz. ?

Edytowane przez martaqq
Napisano

Oczywiście, że to znak od Anioła ;) Po prostu przekazał Ci odpowiedzi poprzez człowieka i tyle.

Napisano

Dziekuje za odpowiedz ;) Mam jeszcze takie pytanie - czy jak w myslach pytam o cos swojego aniola i slysze odpowiedz w swoich myslach to to jest wytwor mojego umyslu czy rzeczywiscie odpowiedz? Brzmi to jak normalna mysl nie tak jakby ktos to mowil ale pojawia sie bez zastanawiania sie

Napisano

A czy mozna to jakos odroznic od normalnego myslenia ? Czasami mam wrazenie ze sama sobie odpowiadam na pytania. Oprocz tego zaczelam podczas takiej ''rozmowy'' odczuwac lewy policzek i do konca nie rozumiem co to znaczy, bardzo lekkie odczucie mrowienia.

Napisano

to może być sygnał od twojego stróża, często się zdarza że aby porozumiec się z człowiekiem dają mu sygnał w postaci mrowienia zawsze w tej samej części ciała