martaqq Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 (edited) Witam wszystkich ostatnio gdy szukalam w i internecie nowej muzyki do medytacji natrafilam na nagranie ''spotkanie z aniolem strozem" cala medytacja polegala standardowo na wyciszeniu, relaksie a nastepnie na wyobrazeniu sobie polany i drogi powadzacej do swiatyni. W swiatyni mial sie znajdowac moj aniol stroz. ? Edited January 28, 2011 by martaqq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Page Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Oczywiście, że to znak od Anioła Po prostu przekazał Ci odpowiedzi poprzez człowieka i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martaqq Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 Dziekuje za odpowiedz Mam jeszcze takie pytanie - czy jak w myslach pytam o cos swojego aniola i slysze odpowiedz w swoich myslach to to jest wytwor mojego umyslu czy rzeczywiscie odpowiedz? Brzmi to jak normalna mysl nie tak jakby ktos to mowil ale pojawia sie bez zastanawiania sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User2 Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Prawdą jest, że jest to jedna z wielu form rozmowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martaqq Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 A czy mozna to jakos odroznic od normalnego myslenia ? Czasami mam wrazenie ze sama sobie odpowiadam na pytania. Oprocz tego zaczelam podczas takiej ''rozmowy'' odczuwac lewy policzek i do konca nie rozumiem co to znaczy, bardzo lekkie odczucie mrowienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlotta Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 to może być sygnał od twojego stróża, często się zdarza że aby porozumiec się z człowiekiem dają mu sygnał w postaci mrowienia zawsze w tej samej części ciała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts