poczatkujacy poszukujacy Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 ostatnio gdy siedze wieczorem np ogladam tv mam nagly przyplyw energi do moich konczyn dolnych naprawde duzy i staje sie nadpobudliwy [niecierpliwy] jak mialbym gdzies isc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 (edited) Ja tak nieraz miałem ,tylko ja czułem taki przepływ przez całe ciało i wszystkie kończyny -to jest zjawisko polegające na tym że, otrzymujesz więcej energii kosmicznej ,(za dużo elementu OGNIA- mówiąc terminologią magiczną ,który trzeba zrównoważyć elementem WODY) ,do równoważenia takiej "nadpobudliwości " najlepiej nadaje się MEDYTACJA -Silna Potężna technika rozwoju Duchowego ,Umysłowewgo -Emocjonalnego (Psychicznego ) ,oraz osobistego i szeroko pojętych zdolności twórczych. O medytacji poczytaj poniżej -wszystko na tematy Medytacji. Tylko ważne żebyś znalazł spokojne miejsce ,z dala od ludzi ,w kompletnej izolacji od świata zewnętrznego (doświadczenie pustyni u Jezusa ) ,żadnej telewizji ,internetu ,komputera,radia -NIC ! ,jesteś poprostuc sam ze sobą i obserwujesz ,wyłaniające się na powierzchnię świadomości z głębin własnej nieświadomości (głębi Psychiki) myśli,w bezpiecznym ,odizolowanym od otoczenia miejscu ,(najlepiej jakbyś miał swój pokój ,) ja mam i uniknąłem wielu pokus życia i uzależnień . Edited November 8, 2010 by Pit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poczatkujacy poszukujacy Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 (edited) dzieki pit a jak myslisz czy jest to zwiazane z moja ostatnia praktyka[cwiczeniami] obe i ld dodam ze narazie nie udanymi.Mam tez pytanko jaka jest roznica pomiedzy relaksacja {np z licze niczeniem oddechow itp. } a medytacja i jakie sa roznice w celach tych praktyk.dodam ze relaksacja wychodzi mi tak sobie .relaksuje sie wszystko jest ok do momentu gdy mam nieslychana chec poruszenia reka lub noga i wszystko idzie na marne.niektore technik relaksacyjnei sa bardzo podobne do medytacji przynajmniej poczatkiem wchodzenia w nizsze czestotliwosci a co dalej jakie sa podstawowe roznice poza postawa ciala.a i czy mozesz [mozecie]zobaczyc i odp. na moj teman z czakra podstawy i sciskiem miedzy brwiami podczas relaksu ktory ma byc ma brama do obe-ld .z gory dzieki za sugrstie Edited November 8, 2010 by poczatkujacy poszukujacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Napisałem ci ,poczytaj u dołu w mojej sygnaturze ,tam wiele jest o medytacji ,a co do twojego pytania ,to Relaksacja jest Wstępem do Medytacji ,jeśli zaś chodzi o to że praktykowałeś OOB i LD ,to myślę że mógł to być powód tago że odczułeś nadmiar energii . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts