basia1119 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Witam ...prosze o interpretacje snu.... śniła mi sie powódz ...widziałam jak woda podnosi sie pomagałam wynosic wszystko moim rodzicom krewnym a potem ciągnącóreczke i trzymając w reku jej zabawki uciekałam do siebie by ratowac u siebie ....doslownie za nami szła ta woda ....widziałam jak przykrywa wszystko jak woda przybywa jak płynie za nami ...wpadłam do domu dziwgałam wszystko ..była tam policjantak rozmawiałam z nia ale ona byla nie pomagała mi tylko chciała jesc....później się obudziłam nie widziałam czy mnie zalalo czy cos zniszczylo ......boje sie co to może dla mnie oznaczac.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Witam! pewnie obawiasz się o dziecko ale o nie tu nie chodzi najwazniejszą osobą w tym śnie jest policjantka która symbolizuje sprawy urzędowe a to ze chce jeść ja bym odczytał jako problemy z finansami. Nie bardzo jestem w stanie zrozumiec o co chodzi z tymi rodzicami czy moze jest taka sprawa urzędowa która dotyczy was wszystkich, am oże twój problem ale zmartwienie również rodziców bo np: beda probowac ci pomóc. Najwazniejsze jest to że udaje ci się wszystko wynieś zwiastuje to mniejsze straty niz przypuszczasz. Woda wskazuje również na sprawy uczuciowe może tu należy sie doszukiwac przyczyny kataklizmu? Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basia1119 Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 to wszsytko ma sens.... dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basia1119 Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Miałes rację Dziekuje ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts