Jump to content

Mieszkanie zmarłej Babci, Babcia moja dziewczyna i śmierć

cape_town

Recommended Posts

Witam.

Nigdy nie pisałem na takich forach z prośbą o interpretacje snu, lecz ten nie daje mi spokoju.

Cały dzień dziś się nie mogę skupić i jestem strasznie zmartwiony.

Śniło mi się dzisiaj że byłem z moją dziewczyną w mieszkaniu mojej Babci, która niedawno umarła(20.10.2010)

Babcia przed śmiercią bardzo się męczyła.

Pytałem się jej jak się czuje i jak tam jest. Odpowiedziała że już ją nic nie boli,że jest dobrze i że myślała że będzie gorzej.

W pewnej chwili zauważyłem że moja dziewczyna stoi obok i rozmawia z jakąś nieznaną osobą(postacią).

Która kucnęła otworzyła worek z wodą i nakłaniała po dobroci żeby w niego wejszła.

A ona z uśmiechem na twarzy chciała zamoczyć nogi w tym worku.

Podbiegłem do dziewczyny krzycząć żeby tego nie robiła bo to jest śmierć.

Złapałem ją i uciekłem z mieszkania trzymając ją w powietrzu przed sobą, kiedy przebiegłem przez ulicę obok bloku ona zamieniła się w kota. A ta postać(śmierć) zaczeła biec w nienaturalny sposób, bardzo szybko w stronę mojego bloku...

Na tym się skończyło bo oczywiście się obudziłem.

Bardzo bardzo proszę o interpretację, sprawdzałem na sennikach i chyba to nie jest dobry znak.

Ale może jest jakaś osoba która jest w stanie powiązać te fakty w jedną interpretacje.

Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki.

Witam!

A czy przypadkiem twojej dziewczyny ostatnio nie prześladują jekieś dziwne zdarzenia rzekłbym troche pechowe, takie dziwne zbiegi okoliczności?