Mycha27 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Prosba o interpretacje snów. Witam serdzecznie. Dzisiejsza noc była pełna wrażeń.Śniłam dwa sny. Pierwszy z nich: Śniło mi się że byłam uczniem w szkole. Były tam też moje koleżanki ze szkoły podstawowej ( 2 dziewczyny). To była lekcja muzyki i śpiewałyśmy piosenkę. Tylko ja znałam tekst piosenki ale miałam chore gardło i nauczyciel wyróżnił je a mnie tylko pochwalił. Przebudziłam sie i potem zasnełam i miałam drugi sen. Jak Wcześniej pisałam miałam wypadek samochodem i narzeczony mnie zostawił. Po wypadku zabrał samochód by pomóc mi w naprawie ale wynikło z tym pare problemów i już 1.5 miesiąca czekam na zwrot auta. A sen był następujący. Mój tato i wujkowie chciali pomóc mi w odzyskaniu samochodu. Wynajeli lawetę i juz mieliśmy jechać po auto ale znów komplikacje i nie pojechaliśmy. Zaczeliśmy zrozmawiać i się obudziłam. Ta noc była naprawdę ciężka. Bardzo proszę o interpretacje tych snów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Problemy z wydobyciem głosu moga wskazywac na problemy ze śmiałością, stąd te niedocenienie przez nauczyciela. Co do drugiego snu jest to raczej przekaz obecnej sytuacji (senna analiza umysłu - "rozgryzanie" problemu) niż faktyczne marzenia senne. Pozdrawima; Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mycha27 Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 Dziękuję Ci ślicznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts