Mycha27 Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Witajcie .Dzisiejsza noc też byla zagadką. Śniło mi się że mój były narzeczony przyjechał do mnie i chciał zabrać mojego psa. Założył jej obroże i już ciągnął do samochodu gdy nadlę ja która do tej pory patrzyła na to spokojnie włączyłam się do akcji i zaczełam przeraźliwie krzyczeć i się obudziłam. Uprzejmie proszę o tą interpretację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Sorki ale nie pomogę nie widzę tu jakiegoś głębszego przekazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mycha27 Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 Dziękuje. Czyli to tylko zwykły zły sen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Teraz mnie trochę oświeciło- biorąc pod uwagę że pies oznacza istynkty pierwotne a bardzo często seksualne twój sen może oznaczać jakieś wiadomości (to ten samochód) odnosnie waszego związku i plotek na temat "jak to on ciebie krótko trzyamał (to ta smycz) i jak to mu z ręki jadłaś" Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mycha27 Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 Dziękuje Ci ślicznie. Miałeś rację. Zadzwonił przed godziną w sprawie samochodu i naprawdę krótko mnie trzymał. Jeszcze raz dziękuję i nie zapominaj o mnie jak będę potrzebowała pomocy. Bedę bardzo wdzięczna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts