Jump to content

3 dość dziwne sny

kodeina

Recommended Posts

przysnily mi sie sny w takiej kolejnosci:

1. snilo mi się, że jestem w ciąży. siedziałam w wannie goła pod prysznicem, z ktorego leciała mi woda prosto na glowę płacząc i wysyłając smsa do jakiegoś chłopaka. zaczęłam płakać po czym przyszła do łazienki moja mama pytając się, co się stało. przez lzy jej powiedzialam, ze jestem w ciazy i, ze nie bede miec zycia. ku mojemu zdziwneniu mama, powiedziala mi, ze to bardzo fajnie, ze jestem w ciazy na co ja odpowiedzialam, ze nie wiem jak to sie stalo w ogole. mama zaczela na mnie krzyczec ze jestem nieodpowiedzialna i nie wiem z kim mam to dziecko po czym powiedziala mi, ze dziewictwo stracilam dokladnie 14 grudnia.

2 sen. snilo mi sie ze jakis facet kolo 45 roku zycia uprowadzil mnie do japonii do domu publicznego. kazal mi w nim pracowac. spedzilam w nim dwa dni, ciagle placzac i chodzac od pokoju do pokoju do coraz to wiekszej ilosci facetow, lecz z zadnym nic nie zrobiłam, nie uprawialam seksu, ani nic. po pierwszym dniu w tym domu znalazla sie rowniez moja mama, ktorej kazal pracowac. nie wiedzialam gdzie, i jak. caly czas bylam zaplakana, ubrana jedynie w podkoszulke, ktora siegala mi ledwo za pupe. po dwoch dniach ucieklam razem z mama. ucieklysmy do lasu, w ktorym jak pozniej sie okazalo bylo pelno tygrysow, ktore chcialy nas pozrec. obudzilam sie.

3 sen. bylam na dobrym melanżu, lekko wstawiona. palilam papierosa, rozmawiajac ze znajomymi. nagle podszedl do mnie jakis chlopak i przytulul mnie od tylu, rowniez palac papierosa. chlopak ten byl ode mnie troche wyzszy i bilo od niego takie cieplo i serdecznosc. zaraz dostalam drinka i zaczelam go pic. z kazdym lykiem bylo mi coraz bardziej wesolo, ale nie bylam upita. gdy chcialam sie odwrocic do tego chlopaka., przytrzymal swoje rece mocniej miedzy swoimi i zaczal mi wypalac w dloni od wierzchu dziure papierosem. gdy zorientowal sie ze dziura jest juz tak gleboka, ze az do miesa, zywego i czerwonego przestal i juz go nie bylo, aja zostalam w pokoju sama patrzac sie na krwawioca reke. wszystko jakby latało i się mieszało, ostra byla tylko moja reka i lecialy mi lzy po policzkach. impreza odbywala sie jakos w niedlugim czasie, na przelomie 1,5mies od chwili terazniejszej. obudzilam sie.