mych@ Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 prosze o pomoc w interpretacji tego snu: moze zaczne od poczatku 3 tygodnie temu zmarla mi mama I wlasnie ona (mama) mi sie snila jako duch ,ze dalej mieszka w naszym domu , i opiekuje sie moim tata, ale nikt o tym nie wie bo jest niewidzialna ,pewnego dnia odwiedzilam ojca i zobaczylam ja w kuchni jak zawsze krzatajaca sie przestraszylam sie a ona mnie przytulila i sie poplakalam mam nadzieje ze jest ktos kto rozszyfruje ten sen z gory wielkie dziek:bezradny: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BXD Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Mnie sie wydaje ze ona chciala ci cos przekazac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mych@ Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 moze masz racje, tylko co??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyna_1.618 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 podobno kiedy ktoś zmarły się śni to czuwa na osobą śniącą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 prosze o pomoc w interpretacji tego snu:I wlasnie ona (mama) mi sie snila jako duch ,ze dalej mieszka w naszym domu , i opiekuje sie moim tata, ale nikt o tym nie wie bo jest niewidzialna ,pewnego dnia odwiedzilam ojca i zobaczylam ja w kuchni jak zawsze krzatajaca sie przestraszylam sie a ona mnie przytulila i sie poplakalam To jest cała interpretacja snu a to że zobaczyłaś ją w kuchni dodatkowo podreśla to co napisalaś kuchnia- pomieszczenie gdzie przygotowujemy posiłki dla naszego ciała czyli o nie dbamy. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mych@ Posted November 13, 2010 Author Share Posted November 13, 2010 dzieki bardzo:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts