bentley Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 ludki wiecie może jak rozpoznać osobę która żle wam życzy i używa jakichś zaklęć jak jesteście w jej otoczeniu żebyście sobie poszli?? tzn ja wiem o kogo chodzi ale chciałbym miećpewność na 100 % że to właśnie ta osob . z reguły jest pogodna i wyśmiewa wszystkich po kolei . jaki trzeba mieć przedmiot żeby ta osoba czuła się co najmniej niezręcznie?? jetsem osobą wierzącą która odbudowuje aurę medytacją. nie chce żadnych zaklęć . moją siłą jest miłość . będę wdzięczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belen Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Jeśli ta osoba używa czegoś żeby inni sobie poszli to chyba znaczy, że chce aby ten ktoś sobie poszedł. Więc może lepiej po prostu sobie iść? Jak chcesz mieć pewność to się po prostu zapytaj tej osoby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) jetsem osobą wierzącą która odbudowuje aurę medytacją. nie chce żadnych zaklęć . moją siłą jest miłość . będę wdzięczny czyli zaklęć nie- tylko miłość amulety też nie? bo to w sumie też zaklęcie... jaki trzeba mieć przedmiot żeby ta osoba czuła się co najmniej niezręcznie?? może siekierę noś? shuriken w kształcie serduszka? Edited November 11, 2010 by Buddha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela123 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 jeśli Twoją siłą jest miłość i jesteś osobą wierzącą, to zwyczajnie módl się w tej intencji. Módl się np. do swego Anioła Stróża z prośbą, aby ta osoba nie wyrządziła Ci krzywdy. Pomódl się też w intencji tej osoby, nie życząc jej źle. Jeszcze możesz sobie wyobrażać przed snem jak odcinasz w myślach łączącą Was nić. Powodzenia:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts