Skocz do zawartości

Chłopak Wampir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry!

Proszę o interpretacje snu.

Ostatnio śnił mi się bardzo dziwny sen i nie mogę przestać o nim myśleć.Mianowicie. Śniło mi się:

W moim śnie byłam na jakimś obozie/koloni z różnymi innymi rówieśnikami w moim wieku. Na tym obozie spodobał mi się pewien chłopak. Ja również mu się podobałam ale mówił, że nie możemy się widywać i zaczął mnie unikać.

Pewnego razu poszłam do nich do hotelu- część tych osób spała w innym hotelu. Poszłam do jego pokoju i czekałam na niego gdyż nagle pojawiły się 3 starsze osoby coś ala opiekunowie. I jeden z nich mężczyzna "podbiegł do mnie" i zaczął pić moją krew a ja krzyczałam i krzyczałam, gdyż nagle powiedział, że mam pić jego krew. I tak stałam się wampirem. Później okazało się, że w tym hotelu mieszkały same wampiry i ten chłopak który mi się podobał też był wampirem lecz gdy się przemieniłam byliśmy razem. Ostatnią sceną tego snu jaką pamiętam to scena w której się z nim całowałam.

I się obudziłam. Sen ogólnie jakoś mnie nie wystraszył była w tym śnie szczęśliwa,że została przemieniona. Czy ktoś wie co ten oto sen może oznaczać? Z góry dziękuje za odpowiedź!

Napisano

a czytalas lub ogladalas zierzch czy cos czy lubisz wampiry jesli tak to od tego a jak nie to w przyszłosci twoj chłopak moze cie opuscic lecz gdy ktos ci zrobi krzywde to on do ciebie wroci.