Michak Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Witam. Nie wiedziałem, gdzie to zamieścić, ale niech będzie tutaj. Jak w nazwie tematu. Jak przyśpieszyć odczuwanie upływu czasu? Zwyczajnie, żeby mi czas zleciał szybko przez np. ten rok. Liczę na pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Zajmij się czymś. Im będziesz bardziej zajęty tym mniej czasu będziesz miał aż w końcu zaczniesz żałować ze doba ma tylko 24 godziny. I żadnej magii w tym nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Zobacz na chaosmatrix - tam zdaje się jacyś pomysłowi ludzie stworzyli serwitor właśnie do zmiany czasu - np. jak stoisz w korku i chcesz żeby czas szybciej zleciał zdaje się że na tej stronce podali sigil, i sposób działania- wiec możesz się podpiąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawn77 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 JA zazwyczaj jak siadam do ciekawej książki o 15, i nagle patrze na zegarek to juz 22. Dobry sposob ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Magick Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Jak przyśpieszyć odczuwanie upływu czasu? Isc do pracy ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mag 666 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Święta racja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usuniety Uzytkownik Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Buddha ma racja, nazywal sie fotamecus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts