Jump to content

Lewitacja, Unoszenie różnych rzeczy

hasiok92

Recommended Posts

Ostatnioi przyśnił mi się bardzo realistyczny sen. Było to tak siedze sobie w domu przed kąputerem w dzień tak jak zawsze i w pewnym momęcie napłynełe mnie energia i tak jakbmy z niką uświadomiłem sobie że moge unosić rużne rzeczy i zauwarzyłem długopis leżący na biurku koło kąputera tak się na nim skącętrowałem że zaczołem go unosić w tedy poczułem moc :D zawołałem moją mame i chciałem jej pokazać że potrafie robić rużne dziwne rzeczy i w tedy zauważyłem taki pojemnik stojący na biurku z wodą ten pojemnik tak jagby z butelki 5 litowej z wody zielony ale przezroczysty i miał on odciętą gure czyli szyjke i zaczołem kocetrować się na tym pojemnuku i zaczeła się w nim kręcić woda zaczołem tą wode unosić jedną ręką tak że ona się zaczeła wylewać i bardzo się podnieciłem tym faktem że potrafie takie żeczy robić więc chciałem pokazać coś jeszcze mamie że potrafie unosić inne żeczy ale wtedy przyszła siostra i tak sobie pomyślałem że jej nie będe pokazywał bo po co i poszedłem wtedy pokazać to mojemu koledze do domu i zaczołem u niego unosic rużne rzeczy przed kąputerem bo w tedy siedział przed kąputerem niewiem co tam unosiłem ale było on bardzo zdziwiony moja mama zresztą też jak jej to pokazywałem....... i się obudziłem :P Ten sen mi się wydawał tak relistyczny jak mało który.

Co może oznaczać ten sen ?? Z góry dziękuje :P

PS. Z góry przepraszam za ortografie :D

Agrrr.... zaiste szkaradna ortografia ;]

W pewnym sensie to były czary co pokazywałeś czyli nie będziesz mógł czegoś zmienić ale bardzo tego chcesz. To że to komuś pokazywałeś może świadczyć o tym że chcesz się wybić lub coś w tym rodzaju. ;]