kodeina Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 otóż wstałam z łóżka i usiadłam przy biurku. stało tam ciasto, bodajże sernik, a ja nie wiedząc czemu, panicznie bałam się go zjeść. ale chciałam go zejść i wmusiłam go w siebie ze łzami w oczach. potem wstałam i chciałam wyjść z pokoju, ale na półce siedział wąż. był w kolorze ludzkiej skóry i miał długość ok. 10 cm. patrzył się na mnie i syczał. potem zaczął spełzać z szafki i rosnąć w moich oczach. przepełzł do drugiego pokoju, tam był już gruby i długi na dwa metry, ponadto zrobił się czarny a na plecach miał czarny zygzak. otworzyłam drzwi wejściowe do mieszkania i wypuściłam go. nagle z mojego mieszkania wyszła też sąsiadka, której wcześniej tam w ogóle nie było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czajorek510 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 To tak. Dobrze że powiedziałeś o zygzaku bo to żmija zygzakowata prawdopodobnie. A żmija i wąż to dwa różne znaki senne. Żmija zwiastuje nieszczęście w związku/małżeństwie. A ten sernik może zwiastować coś co chcesz zrobić ale coś stoi Ci na przeszkodzie. A jeżeli uda ci się to zrobić to jak sama napisałaś " ze łzami w oczach". Pozdrawiam. ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts