sovilo Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) Witam czy mogłabym prosić o zrobienie portretu psychlogicznego dla mnie i dla mojego partnera?? Sylwia13 11 1974 Z góry serdecznie dziekuje i pozdrawiam Edited April 14, 2011 by sovilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goska1 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Początek relacji być może był związany ze zmianą miejsca pobytu, lub kończeniem, odcinaniem się od przeszłości lub był nagły i burzliwy, możliwe rozstania i powroty w tym okresie. Połączenie XIII, III, XVI, mogło się też zrealizować w inny sposób. Drugi etap bardzo energetyczny, duża rola spraw związanych z seksem, w jakimś sensie możliwa toksyczność relacji, partnerzy mogą być w pewien sposób uzależnieni od siebie. Trzeci etap pod wpływem czegoś nowego, nowych możliwości, może mieć to związek z podróżami, zagranicą albo pojawieniem się dziecka lub wpływem spraw związanych z dzieckiem. Problemem w relacji jest samotność, albo spowodowana oddaleniem albo zamykaniem się partnerów w swoim świecie. Możliwe też różnice w poziomie duchowym. Ważne w tej relacji jest to aby dbać o wzajemną atrakcyjność seksualną, pozytywnie wykorzystywać posiadaną energię, nie przywiązywać zbyt dużej uwagi do kwestii materialnych. Podwójny XV może wskazywać na różnicę temperamentów lub zbytnią "energetyczność" burzliwość w relacji. Płaszczyzną porozumienia mogą być sprawy związane z przyrodą, posiadanie wspólnego zwierzaka, działka, ogród, etc. Możliwy wpływ na związek starszej kobiety lub dyskrecji, tajemnicy w jakimś sensie. Wspólnym zadaniem partnerów w tej relacji jest rozwój wewnętrzny, doświadczenie samotności (może to być sam na sam ze sobą), zadbanie o potrzeby duszy, pozytywny stosunek do osób starszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sovilo Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 Możliwy wpływ na związek starszej kobiety lub dyskrecji, tajemnicy w jakimś sensie. Mogłabym się dokładnie dowiedzieć o co w tym chodzi?? Przyznam czytając myśle o spisku lub zdradzie. Reszta jest dokładnym odzwierciedleniem naszego związku burzliwego,samotnośii dziecka oraz tego ze kontakt z naturą nas łączy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goska1 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Możliwy wpływ na związek starszej kobiety lub dyskrecji, tajemnicy w jakimś sensie Pozycja 6 w Portrecie Partnerskim kiedyś była odczytywana jako wpływ okoliczności zewnętrznych na relację (mogła to być któraś z matek wpływająca na związek, lub konieczność zachowania relacji lub spraw dotyczących związku w tajemnicy, lub wpływ spraw związanych z opieką, terapią, przyrodą, nauką). Zauważyłam, że osoby, które niedawno były na kursie "czytają" tę pozycję inaczej- jako płaszczyznę porozumienia, czyli w tym wypadku kontakt z naturą, przyrodą. W Waszym Portrecie na wszelki wypadek opisałam tę pozycję na dwa sposoby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sovilo Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 Niesamowite jakiś czas temu tak bardzo było żle ze zdecydowaliśmy się na terapie i prowadzi ją kobieta starsza od nas. Widze,że jesteś z Wadowic mam cudowne wspomnienia z tym miastem jak byłam w ciąży(w tym związku o którym mowa to mieszkaliśmy w Choczni.teraz nie bywam tam często ale tydzień temu jechałam do Krakowa i co widze Wadowice pięknieją ciesze się.Pozdrawiam serdecznie i dziekuję bardzo za portret psychologiczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts