Jump to content

Dwie noce, Trzy sny

Dreamerr92

Recommended Posts

Witam, od roku nie pamiętam z nocy żadnego snu, zawsze wstaje jak gdyby nigdy nic aż do wczoraj. Nie wiem czy mają te sny jakieś szczególne znaczenie ale wole się dowiedzieć i dlatego uderzam do Was z tym pytaniem ;)

Sen 1 (Wczorajszej nocy)

Nie pamiętam go dokładnie, baa prawie w ogóle go nie pamiętam. Wiem że był zbudowany jak film, był to straszny natłok informacji w którym co jakiś czas powtarzało się jedno słowo.

Sen 2 (Dziś)

Wchodzę do białego pokoju,widzę tylko recepcje. Jest ze mną mój znajomy ale nie mogę rozróżnić kto to, podchodzę do okienka z pytaniem czy mogę oddać krew, strasznie chcę pomóc. "Pielęgniarki" zaczynają coś sprawzdać a ja zaczynam się rozglądać po tym pomieszczeniu, doslownie wsyztstko jest białe. W końcu mówią mi żebym przeszedł przez drzwi i tam oddam krew i nagle oblewa mnie lęk, strasznie się boję bo czuje że coś ze mną jest nie tak, ale przechodze przez te drzwi.

Sen 3 (Również dziś :) )

Wsiadam do tramwaju z 2 znajomymi. Chcę kupić bilet ale w tym momencie sen urywa się na kilka sekund. Sięgam do kieszeni i wyciągam portfel nie swój a mojej koleżanki z którą kiedyś byłem bardzo blisko, widzę w nim jakiś bilet. Z powrotem chowam go do kieszeni i nagle wchodzą kontrolerzy i zaczynają sprawzdać bilety. Czuję że pod tym portfelem mam zwinięty w kulke bilet. Ale nie mogę go wyciągnąć, w końcu dochodzi do mnie kontroler a koledzy widzę że wychodzą więc ide za nimi. Przy wyjściu widzę jak jeden z pasażerów wyciąga bilet i pokazuje go, jest dokładnie taki sam jak ja go mam, teraz już wiem ze mam bilet, ale i tak wychodzę. Kontroler mówi mi że nie uniknie mnie za to kara bo zostałem nagrany. Lekko przestraszony ide do kierowcy który siedzi z jakimś kontrolerem i chcę wyciągnąć bilet z mojego portfela. Wiem że bilet jest podpisany. Ale zamiast mojego biletu wyciągam dowód/bilet mojego przyjaciela, a kontroler spisuje mu dość wysoki mandat i nie słucha wyjaśnień że ja jestem inną osobą. Kontrolerami były kobiety :D

To chyba tyle, proszę o interpretacje ;)

Sen 1 (Wczorajszej nocy) ważne jest jakie było to słowo ono ma kluczową role w tym śnie

Sen 2 (Dziś) wkrótce musi nastąpić zmiana w życiu, niewykluczone, że za sprawą jakiegoś bolesnego ciosu może nim być śmierć ...

wdzięczność innych lub poważanie , utrata możliwości prowadzenia aktywnego życia lęk oznacza zmora wskutek zakłóceń krążenia krwi i pracy serca oraz zmartwienia i braki, jak również zwrot w życiu .

Sen 3 (Również dziś :) ) na razie wszystko musi zostać po staremu , uważaj na człowieka z najbliższego otoczenia, który żywi wobec ciebie złe zamiary , odkryjesz tajemnicę ,dalsze życie powinno być budowane na nowej bazie ,obawiaj się oszustwa,kontroler to znak, ze musisz się pilnować ,zachowaj ostrożność w stosunku do obcej osoby, podczas podróży możesz mieć kłopoty i znaleźć się w niebezpieczeństwie.