meggie88 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Śniło mi siE, że po długim okresie nie trenowania w moim klubie wrócilam i znalazłam sie na meczu, jednak starsze dziewczyny z ktorymi wczesniej nie mialam najlepszego kontaktu calkiem sie ode mnie odwrocily i wysmiewaly sie ze mnie;/ wiec z nimi nie gadalam tylko usiadlam sobie z kolezanka na trybunach. I nagle rozglądając sie ujrzałam sylwetkę, taką jaką ją zapamietałam, mojej zmarłej byłej w-f istki, która bardzo wiele dla mnie znaczyła, ale nie zdążyłam sie z nia pozegnać (zmarla ok pół roku temu, a jadopiero po ok 2 tyg dowiedziałam się o tym fakcie) i gdy tak na nia patrzylam z niedowierzaniem po dopytywaniach mojej koleżanki zaczełam jej opowiadac kto to i zaczelam plakac nie mogłam nic powiedzieć i przez łzy obraz tej kobiety zaczął mi sie rozmazywać i po chwili jak przetarłam jakby oczy to zobaczylam że siedziała tam jakas inna kobieta, ale o podobnym wyglądzie. Proszę o interpretacje tego snu. Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhhhh Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 ze snu wynika że powinnaś iść do szpitala ponieważ niedługo przydarzy ci się nieoczekiwana słabość lub choroba , obawiaj się wrogów lub kłótni z bliskimi , dbaj o słuch , obawiaj się upokorzenia i problemów staraj się unikać różnych niepewnych rzeczy , zmarła w-f istka jest symbolem otuchy płacz symbolizuje poprawę sytuacji radości i przyjemności na wskutek powiedzenia jeśli chodzi i kobietę to całe znaczenie zależy od jej wyglądu Sennik Kobieta | Sennik internetowy Kobieta tutaj masz kilka znaczeń ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts