bugi79 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Ten sen snił mi sie już 2 raz: Jestem w szkole są tam schodzy na dół do przebieralni i jest tam korytasz : po prawej stronie przebieralnia dla klas 4-6 a po lewej 1-3 ide dalej i po lewej wchodze w pomieszczenie po lewo zepsuta ubikacja na prost 3 ubikacje zepsute i po prawo ubikacja zepstuta gdy ide w prawo i naprost jest tam takie ciemne pomieszczenie wchodze tam i spadam odcinek przerwy i znowu sen sie dalej ciągnie musze skakac na inne schodki by być w górze lecz gdy jestem blisko tego wyjscia co wchodziłem znowu spadam powtarza sie to 2 razy nie wiem co to może znaczyć ;/ prosze o najszybszą odpowiedz ;/ Być może mam złe wspomnienia z tą szkołą w realu ;/ :hmmm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhhhh Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 schody oznaczają żebyś spodziewał/a się zaproszenia i że będziesz mile widzianym gościem z kolei przebieralnia ostrzega ciebie przed intrygami , oszustwem ze strony jakiejś osoby , ubikacja symbolizuje nieprzyjemności , ciemności symbolizują że możesz by napadnięty/a , spadanie i skakanie oznacza że musisz pokonać jakieś przeciwności i trzeźwo myśleć w razie zagrożenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 czy mógłbyś cos napisać o sobie: co robisz (jaka jest atmosfera w pracy) ile masz lat, czy grywasz w gierki na kompie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugi79 Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 atmosfera niemiła ucze sie w szkole mam 12 lat gram w gry na kompie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 ..................gram w gry na kompie To przynajmniej juz wiesz dlaczego cały czas wchodzisz i spadasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugi79 Posted November 13, 2010 Author Share Posted November 13, 2010 nie no weź mi odpowiedz co ten sen może oznaczać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Nic on nie znaczy nic. Twoja podświadomość układa sobie zdarzenia z dnia szkoła, gry i inne zdarzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
królewna śnieżka Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 (edited) moim pierwszym skojarzeniem też było, że grasz w różne gierki komputerowe, gdzie są określone poziomy gry, schody, przejścia i etapy. Myślę, że twój umysł ostrzega Cię, że jeśli będziesz grać dużo w gry, to zaczną się poważne schody w szkole. Długie siedzenie przed kompem nad gierkami jest jak siedzenie godzinami w zepsutym kiblu - twoja podświadomość ci to podpowiada - i zgadzam się z hhhhh - musisz trzeźwo myśleć, bo gry mogą być groźne - bardzo wciągają a twój umysł wysyła ci sygnały, że ma dość. Edited November 13, 2010 by królewna śnieżka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czajorek510 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 A może schody symbolizowały że musisz się nad sobą dobrze zastanowić bo inaczej możesz popaść w mroki coś typu paranoja. No może trochę przesadziłem. Chodzi o to żebyś dał na luzy z tymi gierkami komputerowymi bo to rzeczywiście może nieźle zryć psychikę i możesz mocno opuścić się w szkole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugi79 Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 No własnie opuscilem sie w szkole dzieki bardzo za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts