Jump to content

Dziwny sen w szkole;/

bugi79

Recommended Posts

Ten sen snił mi sie już 2 raz:

Jestem w szkole są tam schodzy na dół do przebieralni i jest tam korytasz :

po prawej stronie przebieralnia dla klas 4-6 a po lewej 1-3

ide dalej i po lewej wchodze w pomieszczenie po lewo zepsuta ubikacja na prost 3 ubikacje zepsute i po prawo ubikacja zepstuta gdy ide w prawo i naprost jest tam takie ciemne pomieszczenie wchodze tam i spadam odcinek przerwy i znowu sen sie dalej ciągnie

musze skakac na inne schodki by być w górze lecz gdy jestem blisko tego wyjscia co wchodziłem znowu spadam powtarza sie to 2 razy :(

nie wiem co to może znaczyć ;/

prosze o najszybszą odpowiedz ;/

Być może mam złe wspomnienia z tą szkołą w realu ;/ :hmmm:

schody oznaczają żebyś spodziewał/a się zaproszenia i że będziesz mile widzianym gościem z kolei przebieralnia ostrzega ciebie przed intrygami , oszustwem ze strony jakiejś osoby , ubikacja symbolizuje nieprzyjemności , ciemności symbolizują że możesz by napadnięty/a , spadanie i skakanie oznacza że musisz pokonać jakieś przeciwności i trzeźwo myśleć w razie zagrożenia ;)

moim pierwszym skojarzeniem też było, że grasz w różne gierki komputerowe, gdzie są określone poziomy gry, schody, przejścia i etapy. Myślę, że twój umysł ostrzega Cię, że jeśli będziesz grać dużo w gry, to zaczną się poważne schody w szkole. Długie siedzenie przed kompem nad gierkami jest jak siedzenie godzinami w zepsutym kiblu - twoja podświadomość ci to podpowiada - i zgadzam się z hhhhh - musisz trzeźwo myśleć, bo gry mogą być groźne - bardzo wciągają a twój umysł wysyła ci sygnały, że ma dość.

Edited by królewna śnieżka

A może schody symbolizowały że musisz się nad sobą dobrze zastanowić bo inaczej możesz popaść w mroki coś typu paranoja. No może trochę przesadziłem. Chodzi o to żebyś dał na luzy z tymi gierkami komputerowymi bo to rzeczywiście może nieźle zryć psychikę i możesz mocno opuścić się w szkole.