rafalg1 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Proszę pomóc mi zinterpretować sen. Otóż ostatnio miałem 2 sny, w jednym mój zmarły po ciężkiej chorobie teść w śnie był zdrowy a wczoraj śnił mi się z okresu już zaawansowanej choroby. Coprawda mineło dopiero 2 miesiące od kiedy umarł ale wcześniej mi się nie śnił (tzn. od śmierci). Odrazu zaznacze że z teściem miałem bardzo dobre relacje wręcz doskonałe od zawsze. w jednym z senników przeczytałem że to dobry sen a w drugim że sen o tym że zmarły "znowu" umiera to śmierć bliskiej osoby o tym samym lub podobnym imieniu. a może ktoś ma jeszcze jakieś interpretacje. zgóry dziękuję za odpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhhhh Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 liczne kłopoty , ważna strata , załamanie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
królewna śnieżka Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 czy ja mogę prosić hhhhhh żeby nie straszył/a ludzi na zapas. 50 % interpretacji to jakaś kosmiczna apokalipsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts