Jump to content

Proszę o interpretację snu!

anabelll

Recommended Posts

Miałam ostatnio sen który nie daje mi spokoju.

Zaczęłam ostatnio nowy etap w życiu i martwię się jak mi pójdzie. Sen spotęgował moje obawy.

Tak więc proszę o interpretację owego snu.

Śniło mi się, że byłam nad akwenem wodnym, i wiem, że to był ocean. Ocean też był bardzo wzburzony... Płynęłam statkiem, z dwoma członkami rodziny, byłą to moja ukochana babcia, której zawdzięczam wszystko co mam, oraz mąż siostry mojej mamy. Najpierw z tego statku wypadła moja babcia, a później on, nic się im nie stało, ponieważ na powierzchni, oceanu były takie barierki jak na basenie i nimi mogli się 'dogramolić' do brzegu. Ja również wypadałam za burtę statku, i płynęłam do brzegu, ciężko mi było dopłynąć, bo woda byłą bardzo wzburzona,a fale ogromne!

Ten sen pozostawił we mnie poczucie lęku.

Proszę o pomoc!

W twojej rodzinie , może sie przydarzyć się ciężka choroba , i śmierć . Ale nie musi być to twoja ukochana babcia czy wujek . Może to być inny członek rodziny

Miałam ostatnio sen który nie daje mi spokoju.

Zaczęłam ostatnio nowy etap w życiu i martwię się jak mi pójdzie. Sen spotęgował moje obawy.

Tak więc proszę o interpretację owego snu.

Śniło mi się, że byłam nad akwenem wodnym, i wiem, że to był ocean. Ocean też był bardzo wzburzony... Płynęłam statkiem, z dwoma członkami rodziny, byłą to moja ukochana babcia, której zawdzięczam wszystko co mam, oraz mąż siostry mojej mamy. Najpierw z tego statku wypadła moja babcia, a później on, nic się im nie stało, ponieważ na powierzchni, oceanu były takie barierki jak na basenie i nimi mogli się 'dogramolić' do brzegu. Ja również wypadałam za burtę statku, i płynęłam do brzegu, ciężko mi było dopłynąć, bo woda byłą bardzo wzburzona,a fale ogromne!

Ten sen pozostawił we mnie poczucie lęku.

Proszę o pomoc!

Ten sen raczej wskazuje na to że jesteś już zmęczona walką z przeciwnościami losu ( to jest to twoje wypadnięcie za burtę i zmęczenie przy płynieciu do brzegu). Co do innych zagrożeń to ja ich tu nie widzę, jedyne co mozna wywnioskować z tego snu to to że końcówka spraw, zmian musisz wprowadzić sama ( to jest to wypadnięcie rodziny za burtę). A śmierć kogoś bliskiego to ja nie wiem na jakiej podstawie można coś takiego pisać chyba że cały świat to ludzie ci bliscy a przecież cały czas ktoś się rodzi i umiera.

Pozdrawiam:

Sławomir