Skocz do zawartości

Byla dziewczyna mojego chlopaka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, od kilku dni sni mi sie byla dziewczyna mojego chlopaka z ktora byl 6 lat, ze mna jest juz dwa lata. raz mi sie snila ze plynela rzeka i bylo zimno , nie wiedzialam na poczatku ze to jest ona a ze bylo zimno to postanowilam od razu dac jej cos do ogrzania typu koce itp. dopiero pozniej zobaczylam ze to byla ona. Innym razem snila mi sie ze bylam z moim chlopakiem u znajopmych w domu i gdy wyszlam na balkon to ona caly czas stala na balkonie powyzej i sie nam przygladala. mam jeszcze inne sny typu ze dowiaduje sie ze moj chlopak mnie zdradza chociaz wiem ze do tego by sie nigdy nie posunal. o co w tym wszystkim chodzi?? zazwyczaj mam tak ze jak cosn mi sie przysni to pozniej sie faktycznie sprawdza tak jakby deja vu..............

Napisano

ewelinak1984, nie sądzę, że masz się o co martwić. To tylko Twoja podświadomość nie daje Ci spokoju. Na pewno jest Ci troszkę nieswojo z myślą, że Twój chłopak był kiedyś o wiele dłużej z dziewczyną niż jest z Tobą. Być może martwisz się czasami, co jeśli on nadal o niej myśli, nadal kocha. Pamiętaj jednak, że to, że ze sobą zerwali oznacza, że miłość pomiędzy nimi wygasła. Motyw z rzeką to potwierdza. Natomiast balkon oznacza, że wciąż martwisz się albo tylko rozmyślasz jakby to było gdyby do siebie wrócili. Jednak miłość zwycięża wszystko i pamiętaj, że nic w życiu nie dzieje się przypadkiem. Życzę wiele miłości! :wink: Pozdrawiam.

• 7 miesięcy temu...
Napisano

witam,

przedstawię Wam mój sen i proszę o hmm słuszną interpretację.

od kilku dni śni mi się była dziewczyna mojego chłopaka, w moich snach albo widzę, że on mnie zostawia i oni są znów razem albo ona próbuje mi go odbić i hmm widać, że on nie umie jej się oprzeć i jej się chyba udaje hee.

(dodatkowo opiszę naszą sytuację, gdyż może być ona bardzo pomocna... oni byli z sobą 2 lata, a ja z nim się przyjaźniłam. latem 2007 ona go zdradził i on ją zostawił ... chciał być ze mną, a jako, że mi zawsze na nim zależało <nie wiedziała, że do tego stopnia, zgodziłam się. on wtedy był na studiach, a my szłyśmy dopiero na studia, we trójkę studiujemy w jednym mieście. dokładnie rok temu dowiedziałam się (o dziwo od niego), że mnie z NIĄ zdradzał od początku października 2007 do końca grudnia 2007. gdy mi o tym mówił, chciał bardzo byśmy dalej byli razem, ja zgodziłam się, jednak już nam się nie układało. zerwał ze mną w czerwcu 2008, kilka dni później chciał wrócić, ale wtedy ja już nie chciałam. poznałam kogoś innego i byłam z tą osobą do końca września. mój były chłopak całe wakacje bez ustanku walczył o mnie, bo doszedł do wniosku, że kocha mnie najbardziej i to ze mną chce dzielić przyszłość. w październiku nie byłam już z chłopakiem z wakacji. zaczęłam spotykać się z byłym. bardzo okazywał mi miłość, naprawdę widać było, że mu zależy. od 1. listopada jesteśmy znów razem. i właśnie od kilku dni miewam te uciążliwe sny. wspomnę jeszcze, że jego była dziewczyna próbowała dalej zaszkodzić nam po tym, jak zakończył tą zdradę heh. a ja teraz wciąż się boję i nie wiem co robić :| )

tak wiem, wiem historia długa i burzliwa, mimo to proszę o jakieś sensowne i hmm prawidłowe interpretacje ...

dziękuję z góry i serdecznie pozdrawiam

Napisano

mandarynko, nie dopisujemy swoich snów w ARCHIWUM.

Przeczytaj proszę regulamin zamieszczania próśb o interpretację, który znajdziesz pod linkiem w moim podpisie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...