mocny Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 Witam,śniła mi śię studnia,w której było mało wody tak po kostki,kiedy wszedłem do tej studni okazało się że w niej jest tylko piasek. Cytuj
paleli Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 Śniła mi się ciemnośc i samotnośc. Bolało tak, że wołałam "pomocy" ale nie mogłam dobyc głosu i tylko szeptałam. Tata mi powiedział, abym wyszła z pokoju. Ktoś, może jeszcze tata, a może nie, rzekł "tu jest zła atmosfera" albo "to miejsce ma złą atmosferę". Cytuj
paleli Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 Śniła mi się ciemnośc i samotnośc. Bolało tak, że wołałam "pomocy" ale nie mogłam dobyc głosu i tylko szeptałam. Tata mi powiedział, abym wyszła z pokoju. Ktoś, może jeszcze tata, a może nie, rzekł "tu jest zła atmosfera" albo "to miejsce ma złą atmosferę". Gdy się obudziłam, było mi strasznie smutno, i jeszcze mnie bolało tak od środka. Obudziłam się w środku nocy, rzecz jasna. Ja w ogóle nie mogę sypiac, a jak już to płytki sen, nie kojący zmęczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi