mocny Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Witam,śniła mi śię studnia,w której było mało wody tak po kostki,kiedy wszedłem do tej studni okazało się że w niej jest tylko piasek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paleli Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Śniła mi się ciemnośc i samotnośc. Bolało tak, że wołałam "pomocy" ale nie mogłam dobyc głosu i tylko szeptałam. Tata mi powiedział, abym wyszła z pokoju. Ktoś, może jeszcze tata, a może nie, rzekł "tu jest zła atmosfera" albo "to miejsce ma złą atmosferę". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paleli Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Śniła mi się ciemnośc i samotnośc. Bolało tak, że wołałam "pomocy" ale nie mogłam dobyc głosu i tylko szeptałam. Tata mi powiedział, abym wyszła z pokoju. Ktoś, może jeszcze tata, a może nie, rzekł "tu jest zła atmosfera" albo "to miejsce ma złą atmosferę". Gdy się obudziłam, było mi strasznie smutno, i jeszcze mnie bolało tak od środka. Obudziłam się w środku nocy, rzecz jasna. Ja w ogóle nie mogę sypiac, a jak już to płytki sen, nie kojący zmęczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts