Jump to content

Zabki u malego dziecka

Wiola8915

Recommended Posts

W rzeczywistosci moja coreczka ma 8miesiecy i dwa zabki na dole.(mam dwie corki,21lat)

snilo mi sie ze mojej coreczce wyrasrltaly zabki jeden po drugim w prawa strone i ze dwojka byla wieksza od jedynki w ty sie snilo mi sie rowniez ze moja kolezanka przenosila wozek z maja coreczka przez gleboki row z woda bylo slonecznie.co to moze znaczyc

Czy zapamietałas wiecej szczegółów, czy płakała, czy otwierała buzię, twoje odczucia - radość czy zakłopotanie itd.

Co do drugiej cześci snu jaka była woda czy czysta czy brudna?

Sama jej zajrzalam do buzi bo zobaczylam dwojeczke potem zaczely pojawiac sie nastepne ale tylko z jednej strony i to na dole corcia byla usmiechnieta a ja patrzylam na te zabki ze zdziwieniem ze tak szybko rosna i w taki sposob.a co do tej kolezanki co przenosila wozek przez brudna wode to moze cos do niej sie tyczy bo ona tez ma dziecko male niewiem juz sama

Zęby przeważnie to nic dobrego ale śmiem twierdzić że nie w tym przypadku. Moim zdaniem ten sen to zapowiedź jakiś zmian zmian na lepsze coś co dostarczy ci dużo energii i radości to będą "małe szczęścia" ale skladając je razem dostarczą wiele zadowolenia, czego mogą dotyczyć nie wiem. Szkoda że nie napisalaś po której stronie te zęby się pojawiły.

Co do tej części snu z wozkiem faktycznie moze to dotyczyć jej dziecka, to tak jakby chciała ochronic dziecko przed czymś "złym" moim zdaniem chodzi nie o chorobę ale o sprawy uczuciowe (to jest ta brudna woda), sprawy dotyczące matki dziecka ale mogace godzić w dziecko.

Pozdrawiam:

Sławomir