jessy161193 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 najpierw zaczal mi wypadac jeden zab na dole, pozniej drogi, trzeci, i pozniej wszystkie naraz... caly czas wypadaly-jak bym miala ich ze sto, lecialo mi duzo krwi ... na gorze ani jeden mi nie wypadl... zanim wypadaly bolaly mnie... co to moze znaczyc?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Wypadające zęby to albo jakieś zamrtwienia, albo problemy zdrowotne, toże górne może oznaczać że chodzi o wyższe partie ciała np: gardło lub drogi oddechowe, ból moze wsakzywać na infekcje gardła. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jessy161193 Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 dzieki, a jakos bardziej dokladnie moglbys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Nie bardzo rozumiem , mam wskazać powiększony węzeł chłonny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipglosscigarettes Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Witajcie Mi też się śniły zęby. Mianowicie swój własny, którym plułam ponieważ był pokruszony. Zęby oznaczaja śmierć kogoś, zaś zęby z krwią kogoś bliskiego z rodziny. Dzien po tym śnie, zmarła moja ś.p ciocia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts