naomix Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Witam jeszcze nigdy nie ułożyły mi się tak karty. Rozłożyłam karty na kilka sposobów ale ostatnie rozłozenie to kwintesencja wróżby. Oto co mi wyszło: 10 kier 9 kier - D kier (ja) na mnie Król kier - 10 pik As kier Król kier i 10 kier - moją miłość spotka wielka radość; oznacza to również zamiary matrymonialne Twojego partnera. (czy w stosunku do mnie?) Król kier i 9 kier - kocha Mnie i pożąda Król kier i As kier - partner trzyma się domu i jest jego podporą Król kier i 10 pik - czeka go podróż Czy ten układ 9 kier 10 kier As kier oznacza wesele, czy to dotyczy nas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Astra_ Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Ja tu innej baby nie widzę ale też zależy jakie pytanie zadałaś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naomix Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 zawsze o tego kogo się kocha:)) ale to by było za piękne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Astra_ Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Mi też ostatnio to wychodzi a nic na to nie wskazuje czasem jednak jest za pięknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts