romanowa Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Witajcie, przyśnił mi się dziś bardzo dziwny sen. Byłam mężatką, żoną faceta z którym w rzeczywistości coś mnie łączy, coś do siebie chyba czujemy ale jednak nie jesteśmy razem. Co więcej, nie dość że byłam mężatką, to miałam z nim również dziecko, a co najdziwniejsze, ja i synek byliśmy wampirami. Niestety mąż o tym nie wiedział a ja bardzo bałam się wyznać mu prawdę, bałam się jego reakcji na wiadomość, że jego żona i syn są wampirami. Niestety synek miał już 2 latka i nadszedł czas inicjacji, mąż wyjechał na jakąś delegację, a ja z synkiem poszłam nocą, o pełni księżyca nad jakieś jezioro i tam oboje nago się zanurzyliśmy. Po tej inicjacji synek zaczął wykazywać 'objawy' wampiryzmu Zaczęły wyrastać mu małe kiełki, pragnął pić krew, jednak ja ze strachu przed mężem starałam się hamować jego popędy. Niestety nic więcej nie pamiętam, ale ten sen bardzo mnie nurtuje i chciałabym by ktoś pomógł mi wyjaśnić jego znaczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanowa Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 bardzo proszę o jakąś pomoc... ten sen nie daje mi spokoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts