Buddha Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Joga śmiechu no to chyba znalazłem jogę dla Siebie ktoś z was praktykuje albo zamierza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Wybieralam sie ale jakos nigdy nie doszlam. Podobno rewelacja- szczegolnie dobra na doly i smutki . Jak uda mi sie dojsc to podziele sie wrazeniami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Śmiejąc się regularnie (bez specjalnej przyczyny lub możesz znależć przyczynę ,nie drwiąc z innych ),wzmacniasz mięśnie brzucha a tym samym wiele endorfin (tzw. chormonów radości ) wytwarza się w mózgu ,no i tym sposobem uprawiasz jogę śmiechu . Sam niejednokrotnie uprawiałem i uprawiam jogę śmiechu . Polecam ,tu masz opis czym Joga śmiechu jest - YouTube - Joga Śmiechu w Kawa czy Herbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmarduk Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Gdzieś widziałem to w indiach podobno jest szkoła tego, spotykają się ludzie i się śmieją razem. Podobno super wpływa na samopoczucie :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalen89 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Robi się to w ostatnim czasie coraz bardziej popularne. Sama właśnie ostatnio korzystałam z takich "warsztatów" i powiem szczerze, że jestem nimi zachwycona, to dla mnie zupełnie coś innego, jednak bardzo mnie to otworzyło i po takich warsztatach czułam się zupełnie inaczej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jullie Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Ja jeszcze nie byłam na takich zajęciach ale widziałam ostatnio u znajomego, że się wybiera więc może pójdę razem z nim. Ja jestem osobą, której śmiechu zdecydowanie brakuje więc chyba warto spróbować i zobaczyć jak to jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noelia Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Świetne Muszę spróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts