Jump to content

Bardzo dziwny sen o końcu świata oraz ucieczka przez niedzwiedziem

jul.nik

Recommended Posts

Ten sen śnił mi się jakieś 3 tygodnie po tym jak obejrzałam film "2012" Pisze o tym, ponieważ mój sen od razu skojarzył mi się z tym filmem

Więc znajduję się na jakimś placu a z daleka widzę piramidę Ta piramida jest oświetlona światłem, ja mam wejść na sam szczyt tej piramidy, bo tam coś jest (nie wiem co) i przyjdzie do mnie jakiś hinduski mnich czy budda... Ktoś taki Więc weszłam na sam szczyt, prowadzona byłam przez jakąś dziewczynę A gdy spojrzałam w dół zobaczyłam, że wszystko zalała wielka woda Woda była przezroczysta, ale lekko "szarawa" Mnich/budda do mnie "przyleciał" ale zaraz zniknął Ja chciałam skoczyć z tej piramidy do wody ale jak się przypatrzyłam to stwierdziłam, że jest za płytko i zrobię sobie krzywdę Na wodzie zobaczyłam 3 unoszące się trupy mężczyzn, zwrócone twarzą do dołu Byli to ludzie, którzy nie zdążyli uciec przed tą wielką wodą Nagle obok mnie zobaczyłam ciocię, która jest lekarzem Ubrana była w różowy płaszcz i kazała mi zrobić sobie tomografię głowy, ze względu na to, że często boli mnie głowa i koniec snu

Dodam, że to badanie miałam kilka miesięcy temu

Kilka nocy wcześniej śniło mi się, że uciekałam przed brązowym niedźwiedziem, a właściwie niedźwiedzicą Ja się jej bałam, ale ona nie chciała zrobić mi krzywdy