lipglosscigarettes Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Witajcie. Od czasu gdy się wprowadziłam do nowego mieszkania zaczęłam mieć bardzo dziwne sny. Otóż śnią mi się żyjący ludzie z rodziny w trumnie, patrze na nich a oni otwierają oczy w trumnie. Podobno znaczenie tego snu jest takie, że stara bieda odżyję, ale czy może ktoś wie, coś wiecej na ten temat ? Także ostatnimi czasy śni mi się moja miłość z lat dziecięcych, te sny nie są o żadnym zabarwieniu erotycznym czy coś pod ten deseń, ale zawsze mi mówi : pomimo lat, nasze uczucia do siebie nie wygasły. Cóż to może oznaczać ? pozdrawiam, Lipgloss&Cigarettes:usmiech: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Witam! Jeżeli chodzi o sen mieszkaniowy moim zdaniem to jakiejś sprawy nie zamknęłas do konca przed przeprowadzką i sen wskzuje ci że coś trzeba zamknąć. Sprawa prawdopodobnie dotyczy osób z rodziny (tych z trumny) albo ma coś z nimi wspólnego. Co do drugiej cześci no cóż stara miłość to nie zawsze miłość zapomniana. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts