aneczka92 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Witam! Dzisiaj w nocy śniło mi się, że po 3 miesiącach ciąży urodziłam dziecko. Najdziwniejsze w tym wszystkim było to, że miałam plaski brzuch także nie widać było iż jestem w ciąży, a urodzone przeze mnie dziecko było naprawdę duże: większe od przeciętnego rocznego dziecka. Dziecko było nie ślubne, ale wiedziałam kto jest ojcem. Poza tym lekarz przyjmujący poród kazał i notować dziwne rzeczy. Aha, i dziecko po urodzeniu, leżało najpierw w misce i było zalane wodą, miało zamknięte oczy. jednak później było wyjęte z miski i leżało na łóżku. Co może oznaczać taki sen? Bardzo proszę o interpretację. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Musisz tutaj trochę napisać o sobie: ile masz lat, czy jesteś w zawiązku, co robisz ( np: praca studia, szkoła) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aneczka92 Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 mam 18 lat, jestem w klasie maturalnej, jestem singlem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hotkot Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Witaj, napisz jakie masz myśli do snu, do tego dziecka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Witam! Dzisiaj w nocy śniło mi się, że po 3 miesiącach ciąży urodziłam dziecko. Najdziwniejsze w tym wszystkim było to, że miałam plaski brzuch także nie widać było iż jestem w ciąży, a urodzone przeze mnie dziecko było naprawdę duże: większe od przeciętnego rocznego dziecka. Dziecko było nie ślubne, ale wiedziałam kto jest ojcem. Poza tym lekarz przyjmujący poród kazał i notować dziwne rzeczy. Aha, i dziecko po urodzeniu, leżało najpierw w misce i było zalane wodą, miało zamknięte oczy. jednak później było wyjęte z miski i leżało na łóżku. Co może oznaczać taki sen? Bardzo proszę o interpretację. Pozdrawiam Pytania odnosnie twojej osoby potrzenbne mi są do interpretacji gdyż ciażą dla kobiety w roznym wieku moze oznaczać zupełnie cos innego. W twoim przypadku uważam ze są to jakieś zmiany, zminy które plnowałas mnij więcej od 3 miesięcy. To że miałaś płaski brzuch może świadczyć o tym ze planowałąs to w "ukryciu przed innymi". To że dziecko leżało w wodzie i to że stwierdzasz że jest nieślubne moim zdaniem wskazuje na to że chodzi o sprawy uczuciowe ( woda to czesto uczucia) prawdopodonie dotyczące "ojca dziecka". Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts