hakanos007 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Witam..od jakiegoś czasu jestem za granica w pracy..mniewam dośc dziwne sny..lecz dzisiejszy trochę mnie przestraszył. Śnił mi sie ojciec który nagle upadł na plecy..z oczu i z ust wypływało bardzo dużo krwi.. czy jest ktos w stanie naprowadzić mnie na ewentualne znaczenie tego snu?? z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 A czy możesz opisac sen bardziej szczegółowo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakanos007 Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 jest to jedyna sytuacja która zapamiętałem z tego snu...odnosze wrażenie iż miałem tej nocy różne sny...bez większego sensu i znaczenia..obudziła mnie ww sytuacja.Ojciec jak by się przewrócił na placy..lecz ktoś go złapał...tak że nogi leżały a reszta tułowia była lekko uniesiona..wtedy zobaczyłem że z oczu wydobywa się krew...podbiegłem i zobaczyłem że usta są wypełnione krwią..krwią bardzo ciemno czerwoną... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Trudno mi coś kolwiek powiedzieć ale moje pierwsze skojarzenia to problemy z wysokim cisnieniem krwi i ewentualnymi problemami z tym związanymi np: wylew. Nie traktuj tego zbyt dosłownie, ale może warto przebadać ojca tak na wszelki wypadek. pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts