Czarna1981 Napisano 14 Listopada 2010 Napisano 14 Listopada 2010 Pare tygodni temu śniło mi się, że prowadzę samolot, co najśmieszniejsze był to samolot Lot-u, taki największy co lata do Stanów:D No i siedze za tymi sterami i mamy lądować, trzymam te stery i krzyczę że nie wyląduje że nie potrafię i odzywa się do mnie z boku męski głos i mówi kto jak to ale Ty sobie poradzisz i faktycznie wylądowałam....no i obudziłam się i sama śmiałam się do siebie:) Jak myślicie co ten sen znaczy, jakiś czas temu też mi się śnił samolot, ale patrzyłam jak leci nad blokami i tak się kołysał jakby coś było z nim nie tak, ale potem wyrównał lot i zniknął mi z pola widzenia. Bardzo będę wdzięczna za interpretacje tego snu:) Cytuj
Slawomir Napisano 14 Listopada 2010 Napisano 14 Listopada 2010 Witam! sen oznacza dynamiczne zmiany w twoim życiu, zmiany które mogą cie trochę zaskakuja swoją dynamiką (to ten samolot) a to że trzymasz stery oznacza że panujesz nad sytuacja tylko troche panikujesz, odwagi dodaje ci jakiś meżczzna - cichy kibic twoich zmian. A ten śmiech to mozna skwitować stwierdzenim : "znamy się tylko na tyle na ile nas sprawdzono" Sen jest bardzo pozytywny i pomoze ci uwierzyć w swoje możliwości. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Czarna1981 Napisano 14 Listopada 2010 Autor Napisano 14 Listopada 2010 Bardzo dziękuje za interpretacje,też uważam ten sen za pozytywny, interesuje mnie ten męski głos z boku, wszystko pamiętam wyraźnie tylko nie twarz..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi