gad93 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 zwykłe wypowiedzenie tych słów,'' kocham cię'', jakie może mieć znaczenie? przez kogoś mi znajomego, do mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inianas Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Hej gad93 Nie jestem tu od interpretowania snow ale odpowiedz nasuwa mi sie sama: Jestes glodna milosci i ciekawa uczuc w stosunku do osoby, która wypowiedziala je w snie..moze czas rozwiac watpliwosci? Powodzenia! =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hotkot Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Marzysz, żeby Ci to powiedziała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gad93 Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 a nie jest też tak, że to ona podświadomie mnie kocha, niekoniecznie jednoznaczną miłością? kiedyś miałam podobny sen. śniło mi się , że koleżanka powiedziała, że mnie kocha , po czym kilka dni później przytulając się tak przyjacielsko to stwierdziła. więc może to kocham Cię w śnie jest też odbieraniem pewnych niewidocznych sygnałów nadawanych przez tę osobę? może nie tylko ja jestem zainteresowana tą osobą , ale też ona mną? pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gad93 Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 Hej gad93 Nie jestem tu od interpretowania snow ale odpowiedz nasuwa mi sie sama: Jestes glodna milosci i ciekawa uczuc w stosunku do osoby, która wypowiedziala je w snie..moze czas rozwiac watpliwosci? Powodzenia! =o) z głodem miłości i ciekawością do tej osoby, jestem zgodna. ale czy tylko na tym zakończy się interpretacja? dodam, że z tą osobą coś zaszło, coś jest, nie jest mi jakaś tam obojętna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hotkot Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Pomiędzy tym, co byś chciała, żeby sen znaczył, a co znaczy jest ogromna przepaść. Myślę, że obawiasz się, że to zainteresowanie może być jednostronne, ale z Twojej strony. Aczkolwiek nie podajesz co to za znajomość i jaki masz stosunek do tej osoby, itd, pewnie gdyby była bardzo zainteresowan to nie potrzebowałabyś o niej śnić, aczkolwiek to tego nie wyklucza. Sen jednak mówi, co jest po Twojej stronie i o Twoim pragnieniu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gad93 Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 to czemu nie śniło mi się,że to ja mówię kocham? tylko ta osoba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolinna Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Też miewałam takie sny ;] I wiesz co? Nie ma większego sensu się zastanawiać kto kogo a kto kogo nie ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hotkot Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Bardzo proste, bo chcesz to usłyszeć, a nie powiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gad93 Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 ok, no to już mam rozjaśnioną sytuację, mimo , że wcale mi się ona nie podoba. xD Dziękuje za pomoc, jak ktoś coś jeszcze wymyśli z chęcią doczytam ) pzdr, D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts