Jump to content

kocham cię

gad93

Recommended Posts

Hej gad93

Nie jestem tu od interpretowania snow ale odpowiedz nasuwa mi sie sama:

Jestes glodna milosci i ciekawa uczuc w stosunku do osoby, która wypowiedziala je w snie..moze czas rozwiac watpliwosci? Powodzenia! =o)

a nie jest też tak, że to ona podświadomie mnie kocha, niekoniecznie jednoznaczną miłością?

kiedyś miałam podobny sen. śniło mi się , że koleżanka powiedziała, że mnie kocha , po czym kilka dni później przytulając się tak przyjacielsko to stwierdziła. więc może to kocham Cię w śnie jest też odbieraniem pewnych niewidocznych sygnałów nadawanych przez tę osobę? może nie tylko ja jestem zainteresowana tą osobą , ale też ona mną? :) pzdr.

Hej gad93

Nie jestem tu od interpretowania snow ale odpowiedz nasuwa mi sie sama:

Jestes glodna milosci i ciekawa uczuc w stosunku do osoby, która wypowiedziala je w snie..moze czas rozwiac watpliwosci? Powodzenia! =o)

z głodem miłości i ciekawością do tej osoby, jestem zgodna. ale czy tylko na tym zakończy się interpretacja? ;) dodam, że z tą osobą coś zaszło, coś jest, nie jest mi jakaś tam obojętna.

Pomiędzy tym, co byś chciała, żeby sen znaczył, a co znaczy jest ogromna przepaść. Myślę, że obawiasz się, że to zainteresowanie może być jednostronne, ale z Twojej strony. Aczkolwiek nie podajesz co to za znajomość i jaki masz stosunek do tej osoby, itd, pewnie gdyby była bardzo zainteresowan to nie potrzebowałabyś o niej śnić, aczkolwiek to tego nie wyklucza. Sen jednak mówi, co jest po Twojej stronie i o Twoim pragnieniu. Pozdrawiam.

ok, no to już mam rozjaśnioną sytuację, mimo , że wcale mi się ona nie podoba. xD Dziękuje za pomoc, jak ktoś coś jeszcze wymyśli z chęcią doczytam :))

pzdr, D.