z3r0x Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 ostatniej nocy kiedy spalem snily mi sie zwykle rzeczy (to co na codzien)ale w pewnym momenie ukazala mi sie starsza kobieta z czarnymi oczami ubrana na czarno.siedziala ona na bujanym krzesle w ciemnym pokoju trzymajac na reka czarnego kota z czarnymi oczami .ukazala mi sie tylko na sekunde.wystraszylo mnie to tak ze az spadlem z lozka,pozniej jak probowalem zasnac co chwile mi sie ukazywala.dopiero jak zasnalem to juz jej nie zobaczylem wiecej razy.bardzo prosze o interpretacje snu bo jakos zle to widze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hotkot Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Jakie masz mysli do snu. Kogo przypomina kobieta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3r0x Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 nie jestem pewien ale raczej nikogo kogo znam.lecz mozliwe zo to byla zmarla babcia/prababcia,ale raczej rzadna z nich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterPan58 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Nie wiem dokładnie i się nie znam, ale wg. mnie albo to był szatan, albo za dużo horrorów, widziałeś jej nogi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hotkot Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Jaka była babcia, prababcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3r0x Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 (edited) ostatni horror ogladalem miesiac temu,a jej nog nie widzialem ___________________________________________________________ z tego co sobie przypominam to nie bylo to znana mi osobo Edited November 16, 2010 by z3r0x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts