Anies22 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 (edited) Śniło mi się że idę brzegiem morza,oceanu w pochmurny dzień, trzymając na rękach mojego rzeczywistego psa, bo jest taka wichura, że mogło by go zepchnąć w stronę tej wody. Są ogromne fale,i pojawia się też czasami mgła, ale to taka, że w momencie nic nie widać. Ja ciągle idę trzymając mojego pieska i nagle widzę z daleka czarne tornado, które pojawia się i znika i znów pojawia. Wtedy uciekam z moim psem za taką bramkę i idę gdzieś chyba do szkoły, czy centrum jakiegoś gdzie trwa próba teatralna. Tam w środku bawię się chwilkę z moim psem. A potem pojawiają się jacyś rówieśnicy i dalej nie pamiętam... Co to może oznaczać? Bardzo prosiłabym o pomoc. Edited November 16, 2010 by Anies22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hotkot Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Jakie masz masz myśli do snu? Wszystko co Ci przychodzi do głowy napisz apropo psa, szkoły, przedstawienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 boisz się że jest coś w Tobie czego nie kontrolujesz, i co potencjalnie może coś zepsuć. jednak jest też jakaś ostoja, która sprawia że jest ok. moja wskazówka: mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z nietrwałosci bezpiecznych warunków i nieuniknionego spotkania z tym niebezpiecznym czymś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts