Matiiii007 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Witam, mój dzisiejszy sen wyglądał następująco: Siedzę sam przy stole na rynku w mieście i w pewnym momencie podchodzą dwie piękne dziewczyny, jedna blond włosy druga brunetka. Brunetka powiedziała, że jestem przystojny i poszły do pobliskiego sklepu. Po chwili wychodzi piękna blondynka i zaprasza mnie na kawę w jakiś dzień w tym samym miejscu. Następnie spaceruję sobie po mieście i napotykam księdza, który rozmawia ze mną. W tym momencie kończy się mój sen, proszę o zinterpretowanie mojego snu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hotkot Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Jakie masz myśli do snu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matiiii007 Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 Myśli? Nie mam jeszcze dziewczyny i możne przez to mam takie sny. Myślę, że może na siłę szukam jej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts