PytanieWazne Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Witam! Miałem dwa sny! to znaczy jeden był mój drugi śnił się mojej babci Babci śniło się że : było wesele a ona po tym weselu pomagała sprzątać i zmywała naczynia w bardzo brudnej wodzie, mówiła że aż była zielona. A Mi się dziś w nocy śniło: Był u nas ksiądz, akurat w pokoju mojej babci, nie wiem czy ktoś leżał na łóżku (?) - dodam że drugie łóżko jakby było... hmm.. no puste ! ale jakby i zajęte - i ono właśnie było tym na którym spał zawsze i leżał mój dziadek który umarł w tym roku w marcu, no i śniło mi się w tym śnie że ksiądz wyszedł z tego pokoju, a moja mama stała przed drzwiami, a ja wyszedłem i zauważyłem jak ksiądz zdejmuje z siebie szatę tak jakby jakąś (?) i zauważyłem jego cały tył ciała nago, pośladki plecy nogi, ale i też kawałek prącia. Jeszcze jeden sen to był taki: po pogrzebie mojego dziadka mojemu wujkowi (dziadka syn) śnił się pogrzeb jakiś i wujek mówił że stał przy trumnie i właśnie mówił do ojca "tato, tato, tato" dodam że wujek choruje na raka płuc, bardzo przez ostatnie dwa miesiące wychudł, a choruje 1,5 roku . Co oznaczają te trzy sny? Z góry dziękuje i czekam na interpretację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts