Skocz do zawartości

opowiadanie we snie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śniło mi sie ze jestem w kasie i ksiądz mówi o opowiadaniu mojej mamy, a ja przenoszę sie do tego opowiadania i biorę w nim czynny udział. dom sie pali a dzieci nie mogą wyjść przez okna bo biega wilk i gryzie je jak wyciągają ręce przez okna, w pewnym momencie widzę kota który probuje wyciągnąć niemowlę i ja podbiegam chcąc je wziąć i gryzie mnie ten wilk następnie uciekam z tym dzieckiem i z jakimiś ludźmi uciekamy przed wilkołakami robimy zasadzkę w której nosimy te dziecko na czerwonej aksamitnej poduszce i śpiewany wilkołaki nas dopadają bo chcą zabić malucha ale nie wiem jak to sie kończy bo sie obudziłam.

Napisano

Naomi181, sądzę, że starasz się przed czymś uciec. Może nie w znaczeniu dosłownym, ale pewne sprawy nie dają Ci spokoju. Może masz z tego powodu wyrzuty sumienia, boisz się zareagować, i odwlekasz decyzję. Pamiętaj jednak, że co się odwlecze to nie uciecze a dodatkowo może sprawić wiele problemów.

Pozdrawiam Cię serdecznie!

Napisano

Bardzo dziękuje za Twoja interpretacje. W senniku doczytałam sie sie ze owo niemowlę to szczęście mam nadzieje ze ten dziwny sen oznacza coś miłego.

Poza tym miałam kolejny sen. Widziałam rodzinne w lesie, który był wielki miał chyba 30 m wysokości ale było w nim niesamowicie jasno, niektóre drzewa płonęły, a rodzinę gonił smok. następnie gdy oni chcieli go zabij on uratował nastolatkę która kochał. Po tym jak oni go obrzucali kamieniami zmienił sie w młodzieńca i poświecił sie by ratować tych co chcieli go zabić przed innymi smokami.

Napisano

Naomi181, z tego opisanego snu nie rozumiem nic :)

[ Dodano: 2008-06-15, 13:52 ]

i oczywiście cieszę się, że mogłam pomóc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...