Rytus Napisano 17 Listopada 2010 Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) Żal... Gdy o blasku świtu wstałem, Czarna to godzina była, Jednym słowem, jednym gestem Życie moje dziś zniszczyła. Szarość życia codziennego, Rozjaśniona przez jej blask, Dziś powraca jak bumerang, By mnie zabrać z cudu łask. Teraz rzeknę tobie prawdę, Że to moc złudzenia była, Że to było coś pięknego, Coś, co słowem dziś zabiła. Dzisiaj ruszam nową drogą, Jednak bez jej obecności, Idę w stronę, gdzie jej nie ma Tam, gdzie brak przykrości. A więc teraz czas na morał, Zapamiętaj moje słowa, Nawet jeśli cierpisz bardzo, Można zacząć od nowa. Edytowane 17 Listopada 2010 przez Rytus 1 Cytuj
Uśmiechnięty kłamca Napisano 31 Grudnia 2010 Napisano 31 Grudnia 2010 Jak tak piszesz takie cudowne wiersze i masz talent to wykorzystaj go w taki sposób, że jak będziesz sławny to żeby dzieciaki piszące matury lub coś podobnego Cię nie przeklinały za zawiłość tekstów Cytuj
Asani Napisano 2 Stycznia 2011 Napisano 2 Stycznia 2011 Wiersz jest piękny...przeczytałam go kilka razy i muszę powiedziec, że jest w nim coś, co porusza serce . Noo kto wie może kiedyś będziesz sławny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi