Rytus Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Żal... Gdy o blasku świtu wstałem, Czarna to godzina była, Jednym słowem, jednym gestem Życie moje dziś zniszczyła. Szarość życia codziennego, Rozjaśniona przez jej blask, Dziś powraca jak bumerang, By mnie zabrać z cudu łask. Teraz rzeknę tobie prawdę, Że to moc złudzenia była, Że to było coś pięknego, Coś, co słowem dziś zabiła. Dzisiaj ruszam nową drogą, Jednak bez jej obecności, Idę w stronę, gdzie jej nie ma Tam, gdzie brak przykrości. A więc teraz czas na morał, Zapamiętaj moje słowa, Nawet jeśli cierpisz bardzo, Można zacząć od nowa. Edited November 17, 2010 by Rytus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haniia Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Podoba mi się:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
migotka20 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 mi też :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megimar Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Przekaz bardzo dojrzały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uśmiechnięty kłamca Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Jak tak piszesz takie cudowne wiersze i masz talent to wykorzystaj go w taki sposób, że jak będziesz sławny to żeby dzieciaki piszące matury lub coś podobnego Cię nie przeklinały za zawiłość tekstów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asani Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Wiersz jest piękny...przeczytałam go kilka razy i muszę powiedziec, że jest w nim coś, co porusza serce . Noo kto wie może kiedyś będziesz sławny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzinBeam Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Miło się czyta, ciekawy skład Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts