Skocz do zawartości

Walka z kumplem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Krótki sen jednak powtarzający się.

Śni mi się że mój najlepszy przyjaciel mnie denerwuje jakimiś wstawkami, ja odgrażam mu się że coś mu zrobie i dochodzi do starcia. Zaczynam go bić on się tylko broni. Biję go z całych sił i nic mu nie jest, co wiecej moje ciosy stają się okropnie wolne i słabe a ja czuje okropne zmęczenie a jemu po prostu nic nie jest.

Domyślam się tylko że to oznacza moją bezsilność ale może jest coś wiecej?

Napisano

Endriu, chyba nie musze mówić, jak wielki jest w Tobie potencjał do walki. Sen obrazuje Twoją męskość, siłę, to, że jesteś pewny siebie, ale z drugiej strony bezsilny i nieporadny. Często działasz pod wpływem emocji i kipisz złością. Oczekujesz także ułatwień ze strony świata zewnętrznego, a nikt przecież nie mówił, że życie będzie usłane różami!

Pozdrawiam.

Napisano

Jak zwykle działasz ekspresowo i doskonale! :]

Napisano

Dziękuję i polecam się na przyszłość Proszem Pana ;)

Napisano

zastanawia mnie jednak jedno... dlaczego pomimo zadawanych ciosów nic mu nie jest? W żadnym z tego typu snów nigdy nie zrobiłem krzywdy celowi...

Napisano

Tak, bo to oznaka Twojej faktycznej bezsilności wobec czegoś, co chciałbyś zmienić. Widać, że bardzo się starasz i pragniesz jak najlepiej rozwiązać swój problem jednakże to nie wychodzi. Może to siła odgórna a może po prostu nie jesteś w stanie dać sobie sam z tym rady. Skumulowała się w Tobie agresja i szuka ujścia w taki sposób, abyś później tego nie musiał żałować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...