Jump to content

rower, zielone jabłko i staw :)

skrzat

Recommended Posts

witam, bardzo prosze o pomoc w interpretacji snu

Sniło mi się, że jechałam przez park na rowerze, najpierw widziałam maleńki staw, w ktorym było widać na środku dno, a na jego obrzeżach wode, później widziałam jabłoń, a na niej małe zielone jabłka. Chciałam to wszystko sfotografować, wiec śpieszyłam się do domu po aparat. wyjeżdzając z parku spotkałam mężczyznę,również na rowerze, wydaje mi sie, ze był to mów wujek, z którym nie utrzymuje kontaktu. Na końcu śniłam, ze karmię z butelki dziecko przyjaciółki, tylko, ze ona dzieci na razie nie ma ;p

Mógłby ktoś mi pomóc? Przez długi czas nie śniło mi się nic albo budząc się już nic nie pamiętałam, od kilku nocy mam znowu sny, których nie rozumiem.

Z góry dziękuję :)

witam, bardzo prosze o pomoc w interpretacji snu

Sniło mi się, że jechałam przez park na rowerze, najpierw widziałam maleńki staw, w ktorym było widać na środku dno, a na jego obrzeżach wode, później widziałam jabłoń, a na niej małe zielone jabłka. Chciałam to wszystko sfotografować, wiec śpieszyłam się do domu po aparat. wyjeżdzając z parku spotkałam mężczyznę,również na rowerze, wydaje mi sie, ze był to mów wujek, z którym nie utrzymuje kontaktu. Na końcu śniłam, ze karmię z butelki dziecko przyjaciółki, tylko, ze ona dzieci na razie nie ma ;p

Mógłby ktoś mi pomóc? Przez długi czas nie śniło mi się nic albo budząc się już nic nie pamiętałam, od kilku nocy mam znowu sny, których nie rozumiem.

Z góry dziękuję :)

Sen jest snem typowo kobiecym bo zawiera bardzo dużo "ciążowych" symboli: staw, jabłoń, karmienie dziecka. Nie wiem jak twoja sytuacja ale moim zdaniem sen dotyczy przyjaciółki (też nie wiemy nic o jej stanie rodzinnym) ale jeżeli sie stara o dziecko to myslę że się udało.

Pozdrawiam:

Sławomir

Mam nieco ponad 20 lat i póki co nie myślę o założeniu rodziny, ważne są teraz dla mnie praca, studia i znalezienie odpowiedniego partnera. Przyjaciołka jest tym samym wieku co ja, kilka miesiecy temu wyjechała za granice. Z tego co wiem, nie planuje na razie zakładać rodziny, chociaż z tym planowaniem to różnie bywa :)

dziękuję za odzew :)

Jeżeli porzucimy wątek ciążowy to zostaje nam pragnienie uregulowanego zycia uczuciowego i budzące się powoli uczucia macierzyńskie moze stąd te "kobiece" symbole. Jeżeli to coś zmieni to sen ma pozytywny wydźwięk i poprostu odnosi sie do pragnień czy tesknot.

Pozdrawiam:

Sławomir