Guest maja111 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Śniło mi się, że byłam w pokoju, dużym i jasnym , ściany były jasne. Na głównej ścianie wisiał obraz, bardzo dziwny, kształtem przypominał Polskę, a na nim widniała dziwna postać, tak jakby jakaś figura z kart Tarota, ale ja miałam wrażenie, wręcz byłam pewna, ze to Anioł Stróż. Obraz był jakby poskładany z kawałków, tzn. widniejąca na nim postać była w taki sposób przedstawiona, jakby to były połączone różne elementy. Karta miała dwa odbicia, tak jak w przypadku kart klasycznych. Wiem, ze opis jest dość chaotyczny, ale ten obraz szczególnie utkwił mi w pamięci, stałam i patrzyłam, nie było żadnych emocji. Polska, karta Tarota i pewność, ze to Anioł Stróż przedstawiony w taki właśnie sposób, osobiście niezbyt mi się podobał, ale nie miałam jakichś negatywnych emocji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Witam! Niestety nie potrafię go odczytać, tak jakbyś, "zasłaniała sie przede mną" Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maja111 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Nie zasłaniam się. Mimo wszystko dziękuję, że zerknąłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts