Jump to content

walka, śmierć, pękająca czaszka, agresja krew, bezwzględność

ewa0588

Recommended Posts

Witam, dziś w nocy- niedługo przed przebudzeniem śniła mi się walka dwóch rosłych mężczyzn na ringu. Była przepełniona agresją. Mimo, że wydawało mi się, że obserwuję ją z daleka- widziałam ją bardzo dokładnie. Mężczyźni byli bardzo brutalni. Finał walki był następujący- gdy jeden z mężczyzn nie miał już szans, drugi dopadł do niego i zaczął go strasznie bić. Lala się krew, następnie usłyszałam dźwięk odłączających się od siebie części tkanek kostnych. Zobaczyłam, że jednemu z mężczyzn(bitemu) pękła czaszka(dokładnie jej górna część). Następnie została przez bijącego oderwana, rzucona na podłogę i bijący mężczyzna zaczął bez opamiętania po niej skakać- miażdżąc ją.Widziałam również "wnętrzności" głowy umierającego już mężczyzny- jednak nie były typowe. Nie było tam mózgu- lecz szaro-brunatna masa. Co to może oznaczać.

Dodam tylko, że kilka dni przed tym snem śnił mi się nieboszczyk w pozycji pionowej jakby zbliżający się do mnie.

Z góry bardzo dziękuję za interpretację.

Ewa

Dziękuję za zainteresowanie moim snem :)

Mam 22 lata, studiuję... a moje życie uczuciowe, cóż.. ostatnio nie wygląda najlepiej. Jestem w związku z mężczyzną starszym ode mnie, jednak ostatnio pojawiły się liczne nieporozumienia, 3 dni temu doszło do poważnej kłótni.. Jeżeli to ma również znaczenie, jesteśmy ze sobą ok. 2 lat z przerwą.

Pytanie było z mojej strony ze względu na tego drugiego faceta bo zastanawiałem sie dlaczego pojedynek ale biorąc pod uwagę że poszło pracę a za pracę odpowiada strona męska to mogłoby miec to sens. A twoim zdaniem wygrałaś czy przegrałaś ( czy to tobie rozwalono czaszkę czy to ty rozwaliłąś mu głowę)?

Ja całą walkę jedynie obserwowałam- nie brałam w niej udziału. Zastanawiające jest również to, iż żaden z mężczyzn nie przypominał osoby z którą kiedykolwiek w życiu miałam styczność.