Skocz do zawartości

Mini wrog i podroze w czasie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

SNILO MI SIE ZE POJECHALAM Z RODZICAMI W GORY ZMIENILAM SIE W SMOKA [ TO Z BAJKI JKBY CO] I LATAŁAM SE SPOJRZLAM W DÓŁ I ZOBACZYŁAM GROBKE OSOB W MASKACH MNIEJ WIECEJ TAK WYGLADALI http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-3kAs-8IASzusp9r_x9f0S7UCheOei2IPJwIMnTN_jVwHrIaW

[ W BAJCE NAZYWAJA ŁOWCAMI] I JEDEN Z NICH TO BYLA DZIEWCZYNA ZDJIELA MASKE I TO BYLA MOJA KOLEZANKA POMYSLALAM SE 'ONA MNIE ZDRADZIŁA' ODFRONELAM I JEDEN ZNICH ZOBACZYL MNIE I ZACZELI MNIE GONIC I SIE OBUDZILAM, NASTEPNY SEN TO BYL ZE PRZENIOSLAM SIE DO PRZYSZLOSCI JA Z PRZYSZLOSCI MNIE ZOBACZYLA I SIE PRZERAZILA JA ZRESZTA TEZ POIEDZIALAM JEJ ZE MUSI SIE NA TROCHE USUNAC LECZ PO PARY GODZINACH RODZICE NAS ZOBACZYLI PRZESTRASZYLI SIE POIWEDZIALAM IM WSZYSTKO,OCZYWISCIE I BYLI ŁOWCY XD JEDEN ZAATAKOWAL MNIE ALE DALAM Z NIM RADE GDY NADSZEDL CZAS POWROTU DO PRZESZŁOSCI TO SIE PORZEGNALAM ITD I TAK JAK W BAJCE ADJL MNIE WCIAGNAL WIR MAGICZNY I SIE OBUDZILAM , WCZORAJ SNIŁO MI SIE ZE W DOMU Z NIKAD PRZYSZLI ZNOWU CI ŁOWCY NIE KUMAM W KAZDYM PRAWIE SNIE ZE SMOKAMI MAM DOCZYNIENIA Z ŁOWCAMI ALE DOBRA TYCH ŁOWCÓW BYŁO 2 [JEDNA DZIEWCZYNA] ZACZELI MNIE GONIC ZGUBILAM ŁOWCZYNIE A ŁOWCA MNIE DOGONIL W POKOJU BRATANIE MIALAM GDZIE UCIEKAC :nie: WIEC SKULIŁAM SIE, ZAMKNELAM OCZY BO MYSLAMA ZE JUZ PO MNIE ON CALY CZAS STAL PRZY MNIE I PATRZYL NA MNIE ODŁOŻYL BRON I PRZYKUCNA PRZY MNIE JA OTWORZYLAM OCZY ZE ZDZIWIENIEM ON POWIEDZIAL '' NIE BOJ SIE NIE ZABIJE CIE '' JA PATRZYLAM NA NIEGO ZE ZDZIWIENIEM I ZE STRACHEM NA NIEGO SCIAGNAL MASKE I TO NIE BYL FACET TYLKO MOJA MAMA NASTEPNIE POWIEDZIALA ''MUSISZ UCIEKAC ŁOWCZYNI CIE SZUKA'' NOI WYLECIALAM PRZEZ BALKON A ONA BYLA NA DWORZU STRZELILA WE MNIE [OGLUSZYŁA ] PRZYWIAZALA MNIE DO DRZEWA I CZEKALA AZ SIE OBUDZE, GDY SIE ODTKNELAM STALA TYLEM DO MNIE ZDAZYLAM JEJ OGONEM ZDJIAC MASKE ONA SIE ODWROCILA A TO BYŁA KOLEZANKA, ONA CHCIALA ZADAC OSTATECZBY CIOS I NAGLE MAMA WYSKOCZYLA Z BALKONU I JEJ POWIEDZIALA ZEBY MNIE NIE ZABIJALA, JA SIE ZMIENILAM W CZŁOWIEKA I MNIE UWOLNILA I SIE OBUDZILAM [TROCHE PODOBNA HISTORIA JAK W ADJL

Napisano

Haha dobry sen.

A ta bajka to amerykański smok jake long.

Mój młodszy braciak to ogląda.

Chłopie porada dla ciebie:

-nie oglądaj tylu bajek przed snem

ps. Mój kolega który grał dawno temu w tibię, mówił że czasami po wyłączeniu kompa o 4-5 w nocy miał sny że go jakieś smoki czy behemoty goniły i z nimi walczył haha.

Napisano

ciekawe są te sny.

proponuję zapisz je sobie i poczytaj za ok. 5 lat.

Napisano

Po pierwsze jestem dziewcyna po drugie moj brat to oglada i nie mam wyjscia nie mam co robic a po 3 to sie pytam co moga oznaczac

Napisano

Że zadużo ogląsz telewizję i twoja podświadomośc w czasie snu musi sobie poukładać co jest prawdą a co fikcją stąd te głupie sny. Dotyczą one również ludzi dorosłych żebyś nie myślała że to tylko młodzieży się zdarza.