Dodi Levante Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Widziałam coś w rodzaju kapliczki, ale przezroczystej; całkiem możliwe że zlokalizowanej na cmentarzu (nie pamiętam). Wiedziałam, że ta kapliczka tyczy się mnie. Nagle obok pojawiła się druga identyczna kapliczka.Gdzieś w okolicy widziałam mojego ojca. W mojej kapliczce paliły się świece... jakby znicze, ale wiedziałam, że te świece mają nieco inne znaczenie. Płomień był jasny i bardzo wyrazisty, a nawet "bardzo wysoki"... sięgający pod sufit kapliczki... Ktoś coś do mnie mówił, kazał mi się temu przyglądać... patrzyłam na płomienie tych świec, koncentrowałam się na swojej kapliczce i... w rzeczywistości nie mam pojęcia co to może oznaczać... Cytuj
sosnowiczanin Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 na mój gust płomień symbolizuje Twoją siłę życiową, która wydaje się być w dobrym stanie. Cytuj
Slawomir Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Witam! Sosna masz rację co do jej kapliczki ale nie spojrzałęś na to z innej strony. Była tak skupiona na swojej kaplicy i na swoich świecach że nie skorzystała z okazji i świec ojca nie obejrzała i to moim zdaniem jest główny przekaz tego snu - należy się skupić również na jego "kaplicy". Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
sosnowiczanin Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Była tak skupiona na swojej kaplicy i na swoich świecach że nie skorzystała z okazji i świec ojca nie obejrzała i to moim zdaniem jest główny przekaz tego snu - należy się skupić również na jego "kaplicy". nie. jeśli postępowała zgodnie z głosem we śnie, wszystko jest ok. zbytnie skupienie na innych "kapliczkach" bez obcykanej swojej, sugerowałoby coś nieteges, a tak jest WSZYSTKO OK Cytuj
Slawomir Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) A ja się z tym nie zgadzam i będę obstawał przy swoim jak pijany przy stodole. Edytowane 21 Listopada 2010 przez Slawomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi