Dodi Levante Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Widziałam coś w rodzaju kapliczki, ale przezroczystej; całkiem możliwe że zlokalizowanej na cmentarzu (nie pamiętam). Wiedziałam, że ta kapliczka tyczy się mnie. Nagle obok pojawiła się druga identyczna kapliczka.Gdzieś w okolicy widziałam mojego ojca. W mojej kapliczce paliły się świece... jakby znicze, ale wiedziałam, że te świece mają nieco inne znaczenie. Płomień był jasny i bardzo wyrazisty, a nawet "bardzo wysoki"... sięgający pod sufit kapliczki... Ktoś coś do mnie mówił, kazał mi się temu przyglądać... patrzyłam na płomienie tych świec, koncentrowałam się na swojej kapliczce i... w rzeczywistości nie mam pojęcia co to może oznaczać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 na mój gust płomień symbolizuje Twoją siłę życiową, która wydaje się być w dobrym stanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Witam! Sosna masz rację co do jej kapliczki ale nie spojrzałęś na to z innej strony. Była tak skupiona na swojej kaplicy i na swoich świecach że nie skorzystała z okazji i świec ojca nie obejrzała i to moim zdaniem jest główny przekaz tego snu - należy się skupić również na jego "kaplicy". Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Była tak skupiona na swojej kaplicy i na swoich świecach że nie skorzystała z okazji i świec ojca nie obejrzała i to moim zdaniem jest główny przekaz tego snu - należy się skupić również na jego "kaplicy". nie. jeśli postępowała zgodnie z głosem we śnie, wszystko jest ok. zbytnie skupienie na innych "kapliczkach" bez obcykanej swojej, sugerowałoby coś nieteges, a tak jest WSZYSTKO OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 (edited) A ja się z tym nie zgadzam i będę obstawał przy swoim jak pijany przy stodole. Edited November 21, 2010 by Slawomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 tako i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts